Γιατί ζητάμε να μας

καταθεσετε την ιατρικη σας βεβαιωση

H RaceFinder.gr, στοχεύει στο να μην υπάρχουν τραυματισμοί ή ακόμη χειρότερα θάνατοι, οι οποίοι να είναι αποτέλεσμα ιατρικού ιστορικού (γνωστού ή όχι) του αθλητή. Για αυτόν τον λόγο, θέλουμε να σας ζητήσουμε να ανεβάσετε εδώ την ιατρική σας βεβαίωση (όχι παλαιότερη του 1 έτους), ή το επίκαιρο δελτίο αθλητή Ομοσπονδίας.

Εμείς θα ελέγξουμε ό,τι μας στείλετε και εφόσον όλα είναι σωστά, θα σας λάβετε εντός 24 ωρών, τον μοναδικό κωδικό RaceFinder.gr (ο οποίος θα ισχύει για την περίοδο που ισχύει και το έγγραφο που μας έχετε στείλει)! Αυτό ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αγώνες που συνεργάζονται με την RaceFinder.gr. Mε αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να παρουσιάζετε την ιατρική σας βεβαίωση σε κάθε ένα αγώνα που λαμβάνετε μέρος! Απλά βάλτε στην φόρμα εγγραφής τον μοναδικό RaceFinder.gr, κωδικό σας!

Τα ιατρικά έγγραφα, θα παραμείνουν στο αρχείο μας για 1 έτος από την αποστολή τους. Σε περίπτωση που κάποιος διοργανωτής μας ζητήσει μία ιατρική βεβαίωση, η RaceFinder.gr υποχρεούται να την παραδώσει. Η διεύθυνση e-mail θα παραμείνει στο αρχείο μας για μη συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για ενημέρωση σχετικά με αγώνες, πληροφορίες και οποιαδήποτε ενημέρωση θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρει! Στέλνοντάς μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω e-mail την ιατρική σας βεβαίωση, σημαίνει ότι δέχεστε τους όρους παραπάνω!

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο ανέβασμα του αρχείου της ιατρικής σας βεβαίωσης, μπορείτε να μας την προωθήσετε και με e-mail στο info@racefinder.gr!

κατάθεση

ιατρικης βεβαιωσης

    Δέχομαι την πολιτική προστασίας δεδομένων του site

    [recaptcha id:1]