Περιηγηθείτε στα

Χάλκινα Προνόμια

Τα χάλκινα προνόμια, είναι δικά σας για 1 έτος! Αποκτήστε το πακέτο που θέλετε και απολαύστε αθλητικά προνόμια, όπως ποτέ ξανά!

Μην ξεχάσετε να επιστρέψετε για να δείτε όλα τα νέα προνόμια, αφού θα ανανεώνονται καθημερινά με νέες συνεργασίες!

Αποκτήστε το δικό σας χάλκινο πακέτο προνομιών μόνο με €100!

Με την ολοκλήρωση των σχετικών εξετάσεων που παρέχονται μέσα στο πακέτο των Προνομίων Υγείας και κατόπιν αξιολόγησης των ευρημάτων από τον ιατρό, εκδίδεται ιατρική βεβαίωση κατάλληλη για την συμμετοχή σε αγώνες, για ένα έτος από την έκδοσή της!

Ο θεράπων ιατρός, έχει δικαίωμα, σε περίπτωση που υπάρχουν ευρήματα ή υπόνοια αυτών, να ζητήσει επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να εκδόσει ιατρική βεβαίωση συμμετοχής σε αγώνες!

Αποκτήστε το χάλκινο πακέτο προνομίων από την RaceFinder.gr και απολαύστε υπηρεσίες υγείας από τον στραγηγικό μας συνεργάτη, την Βιοιατρική! Οι εξετάσεις μπορούν να ολοκληρωθούν εντός 1 ετούς απο την ημερομηνία αγοράς του πακέτου!

– Γενική αίματος
– ΣΙΔΗΡΟΣ ΟΡΟΥ (Fe-Iron)
– ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΟΡΟΥ (Ferritin)
– ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΡΟΥ (TIBC)
– ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ ΟΡΟΥ (Creatinine)
– Γ- ΓΛΟΥΤΑΜΥΛΟ- ΤΡΑΣΦΕΡΑΣΗ ΟΡΟΥ (γ-GT)
– ΝΑΤΡΙΟ ΟΡΟΥ (Na-Sodium)
– ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΟΡΟΥ (Mg-Magnesium)
– ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ
– ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Επισκεφθείτε ξανά αυτή την σελίδα σε λίγες ημέρες για να μάθετε σε ποιους συνεργάτες μας, θα έχετε ειδικές Αργυρές, RaceFinder.gr, εκπτώσεις!

Η TravelandMore, είναι τώρα ένας ακόμη στρατηγικός συνεργάτης της  RaceFinder’s και προσφέρει ειδικές τιμές για ταξίδια σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, για όλα τα Χάλκινα μέλη μας!

Πιο συγκεκριμένα, το πολύ γνωστό πρακτορείου του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρει 5%  έκπτωση για όλα τα ολοκληρωμένα ταξίδια (αεροπορικά – πλοία & ξενοδοχείο) ή μόνο διαμονή.*

 

*η προσφορά δίνεται βάσει διαθεσιμότητας

Κέρδισε μέχρι και 2 δωρεάν συμμετοχές σε επιλεγμένους αγώνες!*

 

3 ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ RACEFINDER CHALLENGE ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ!

 

*η ενημέρωση για τους αγώνες των δωρεάν συμμετοχών, θα γίνεται μέσω email!

Αποκτήστε Χάλκινα Προνόμια!