ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πρόκειται για μία σελίδα που δημιουργήθηκε από αθλητές για αθλητές!

Στόχος μας είναι να ομαδοποιήσουμε όλους τους αγώνες που γίνονται εντός του Ελλαδικού χώρου. Η σελίδα αυτή έχουμε σκοπό να ανανεώνεται και σταδιακά να αρχίσει να προσφέρει υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες της!

Χρειαζόμαστε όμως την συμβολή σας! Η ομάδα μας θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να περιλάβουμε όσους περισσότερους αγώνες (αν όχι όλους!) γίνεται!

Αν κάποιος αγώνας που γνωρίζετε ή που θα λάβετε μέρος, δεν περιλαμβάνεται στις λίστες μας, θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να τον προσθέσουμε και να ενημερωθούν και άλλοι συναθλητές!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

Όλοι οι αγώνες σε μία σελίδα!

Εδώ, μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες σε μία μόνο ιστοσελίδα! Απλά διάλεξε το άθλημά σου και βρες αγώνες σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Είναι εντελώς δωρεάν!

Δεν υπάρχουν πολλές δωρεάν υπηρεσίες! Αυτό το πολύτιμο εργαλείο είναι εντελώς δωρεάν! Όλοι οι αθλητές, μπορούν ελεύθερα να περιηγηθούν στο καλεντάρι μας και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας!

Το πιο εύκολο και πιο αξιόπιστο σύστημα εγγραφών!

Πρόκειται για το πιο εύκολο και αξιόπιστο σύστημα εγγραφών που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Πλέον, ο διοργανωτής μπορεί να βγάλει εντελώς από το μυαλό του την διαδικασία των εγγραφών!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Χωρίς άγχος!

Βοηθάμε τους διοργανωτές, όχι μόνο στην διαδικασία των εγγραφών, αλλά στο να συγκεντρώσουμε τις ιατρικές βεβαιώσεις όλων των αθλητών!

Προηγμένη αναζήτηση!

Τώρα, μπορείς να βρεις τον αγώνα σου, όχι μόνο βάσει του αθλήματός σου, αλλά και βάσει περιοχής ή ακόμη και τιμής εγγραφής!

Έχουμε την γνώση!

Και μπορούμε να την προσφέρουμε σε όποιον διοργανωτή μας την ζητήσει! Οι υπηρεσίες μας μπορούν να φτάσουν μέχρι στην ανάληψη της ευθύνης της γραμματείας, την ημέρα του αγώνα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    What is 7 x 8 ?