Αττική
Τοποθεσία

18/10/2020

Η εκκίνηση του αγώνα, και για τις δύο αποστάσεις, θα δοθεί μεταξύ 8:00 και 9:00 το πρωί της Κυριακής, 18 Οκτωβρίου. Όσον αφορά στη διαδρομή: – Tο κολυμβητικό σκέλος θα εκτελεστεί μπροστά από το Μoraitis Βeach.

Η απόσταση: Sprint: 750m-20km-5km & Olympic: 1,5km-40km-10km

Πρόγραμμα αγώνα 18/10

7:00 – 8:00 γραμματεία ανοιχτή
7:15 – 8:15 ζώνη αλλαγής
8:35 τεχνική ενημέρωση αθλητών
8:50 εκκίνηση Sprint απόστασης
8:57 εκκίνηση Standard απόστασης
10:00-13:00 αποκατάσταση από την Base Training
13:30 απονομές στο γκαζόν Μoraitis Βeach

Yπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητάς σας, της υπεύθυνης για τον αγώνα δήλωσης και της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης.

Διαδρομή αγώνα

Κολύμπι Sprint (750μ)
Εκκίνηση και έξοδος στο Μoraitis Βeach Αφήνουμε τις σημαδούρες στο αριστερό μας χέρι. Τις περνάμε όλες απ’ έξω στην διαδρομή που θα είναι σχεδιασμένη.

Κολύμπι Olympic απόσταση (1500μ)
2 γύροι των 750μ.

Ποδήλατο
Βγαίνουμε από τη ζώνη αλλαγής ή οποία θα βρίσκεται στο parking του Moraitis Beach και κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι προς το ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο. Κάνουμε τον γύρο του κωπηλατοδρομίου (για όσους γνωρίζουν, περνάμε κάτω από τις κερκίδες), έχουμε πάντα το νερό στα αριστερά μας. Θα υπάρχουν εθελοντές και σημάδια! Βγαίνουμε από το κωπηλατοδρόμιο και κάνουμε δεξιά στη λεωφόρο Σχινιά, όπου και πάμε ευθεία μέχρι το τέλος της. Εκεί κάνουμε αναστροφή και την ξανακατεβαίνουμε με κατεύθυνση πάλι την είσοδο του κωπηλατοδρομίου, όπου ξαναμπαίνουμε και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδρομή (γύρο κωπηλατοδρομίου και λεωφ. Σχινιά). Αφού το κάνουμε 2 φορές για την Sprint και 4 για την Olympic απόσταση, στρίβουμε δεξιά πηγαίνοντας για τη ζώνη αλλαγής, εισερχόμενοι στο πάρκινγκ του Μoraitis Βeach μπαίνουμε από την κάτω πλευρά της ζώνης και ξεκαβαλάμε σε σημείο που θα υπάρχει εθελοντής για να αφήσουμε το ποδήλατό μας.

Τρέξιμο
Βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι πάντα δεξιά στην άκρη και μπαίνουμε στο κωπηλατοδρόμιο ακολουθώντας τα σημάδια. Στο τρέξιμο συνεχίζουμε όλο ευθεία περνώντας την πύλη/είσοδο/φυλάκιο και περνάμε πίσω από τις κερκίδες, όπου τρέχουμε στον παράδρομο μέχρι το σημείο που θα είναι το γεφυράκι και θα υπάρχει ο τάπητας χρονομέτρησης, επιστρέφουμε δε από τον ίδιο δρόμο.

Στην Olympic απόσταση πραγματοποιείται η ίδια ακριβώς διαδρομή 2 φορές. Η αναστροφή του τρεξίματος (για την Olympic) γίνεται στο parking του Μoraitis Βeach. Τερματισμός δίπλα από τη ζώνη αλλαγής.

Υπάρχει δυνατότητα ατομικής και ομαδικής συμμετοχής.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες!

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating