Μακεδονία
Τοποθεσία

28/5/2023

Ο Δήμος Καβάλας και το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την ΑΛΦΑ Sports Management διοργανώνουν στις 28 Μαϊου για πρώτη φορά στην Καβάλα αγώνες τριάθλου Sprint και Ολυμπιακής απόστασης, ενώ κύριος πρωταγωνιστής εκτός από τους αθλητές θα είναι τα παιδιά για να γνωρίσουν αθλήματα, όπως η κολύμβηση, το τρέξιμο και το ποδήλατο.

Η διαδρομή του αγώνα

1ου Blue City Multisport

O αγώνας ξεκινά από την παραλιακή οδό (Εθν. Αντιστάσεως) και συγκεκριμένα μπροστά από την πλατεία Κανάρη, ακριβώς στο υψόμετρο της θάλασσας. Αρχικά οι αθλητές κινούνται περιμετρικά του λιμανιού της Καβάλας για να καταλήξουν στο χώρο του Τελωνείου. Ακολούθως ανηφορίζουν προς το Φάρο της Παναγίας , συνεχίζουν μέσα από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης για να συναντήσουν το ιστορικό κάστρο της Καβάλας.

Στη συνέχεια ακολουθεί κατηφορική πορεία προς τo παλιό υδραγωγείο της πόλης (Καμάρες) κι από εκεί μπαίνουνε στην οδό Ομονοίας, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και περνώντας την πλατεία Ελευθερίας, ανηφορίζουν την Ομονοίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ, απ’ όπου και κατηφορίζουν προς την πλατεία Καπνεργάτη και μπροστά από το Δημαρχείο και τον Δημοτικό κήπο φτάνουν στην οδό Βενιζέλου με πορεία προς τον κόμβο Φαλήρου.

Επιπροσθέτως, ακολουθούν τον παραλιακό δρόμο κινούμενοι παράλληλα με τις ακτές Ραψάνη (αναστροφή των 5 χλμ), Καλαμίτσα (αναστροφή των 10 χλμ.), όπου και κάνουν αναστροφή με κατεύθυνση πλέον την παραλιακή οδό Εθν. Αντιστάσεως και το σημείο εκκίνησης – τερματισμού. Στη συνέχεια διασχίζουν όλη την παραλιακή ζώνη και το πάρκο Φαλήρου και τερματίζουν μπροστά την πλατεία Κανάρη, στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησαν.

RACE REVIEWS

5.00 based on 1 review
02/03/2022

Καλημέρα ! Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση !! Παρακαλώ στείλτε μου ένα λινκ για να κάνω εγράφη για τον αγώνα ! Ευχαριστώ!!

09/03/2022

Καλημέρα σας,
Ο συγκεκριμένος αγώνας, δεν έχει συνεργασία με την RaceFinder και δεν γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες!

Leave a Review

Rating

16 − 7 =