Μακεδονία
Τοποθεσία

30/4/2023

Στις 30 Απριλίου 2023 θα διεξαχθεί ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος».

Την πενθήμερη παράταση των ομαδικών εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 30 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένεια μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της “running team”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς και να συμπληρώσει την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής που μπορεί να βρει μέσω της ιστοσελίδας.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ..

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.


β.
 Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).


γ.
 Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).


δ.
 Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Η διοργάνωση αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρει. Τελεί επίσης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και υποστηρίζεται επίσης από τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πέλλας, Χαλκηδόνος, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, όπως αυτοί φαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της: www.alexanderthegreatmarathon.orgwww.atgm.gr.

 

Η προκήρυξη και οι εγγραφές  στο σάιτ του αγώνα https://atgm.gr/.

Βρισκόμαστε μόλις ενάμιση μήνα πριν τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης, και η διοργάνωση παρουσίαζει το Teaser video του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin που θα γίνει στις 30 Απριλίου!

Το 2021 ήταν η “πρόκληση” που κανείς δεν ζήτησε..αλλά σε μια χρονιά αγώνα, κακουχιών και διαρκώς κινούμενων στόχων, καταφέραμε να επαναφέρουμε στους δρόμους τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και να φιλοξενήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους εκδηλώσεις στη χώρα μας. Ετοιμάσου …!!! Οι εγγραφές για τον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»-bwin είναι ανοιχτές έως τις 16 Μαρτίου! «Το τρέξιμο οδηγεί στην ελευθερια του μυαλού ..Δρομείς ετοιμαστείτε …τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο …τίποτα δεν είναι ανέφικτο ..»

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

47 + = 51