Μακεδονία
Τοποθεσία

2/4/2023

Ρεκόρ Εγγραφών στο 6o ”Olympic Day Run” Greece

Το δέλεαρ μεγάλο… Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές, ενεργοί πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας θα βρεθούν στην ίδια γραμμή εκκίνησης!

Όρισαν ραντεβού στις 29 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, για το 6ο «Olympic Day Run Greece»:Τον απόλυτο Ολυμπιακό αγώνα δρόμου!

Η είδηση προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των συμμετεχόντων. Οι εγγραφές, που ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ξεχωριστή είναι η αίσθηση των δρομέων να συνυπάρχουν σε έναν αγώνα, που έχει μοναδικό γνώμονα την προώθηση και διάδοση της Ολυμπιακής Ιδέας. Όλοι μαζί γιορτάζουν με τον ιδανικότερο τρόπο την Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα, που καθιέρωσε και … τρέχει σε περισσότερες από 200 χώρες η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι ελεύθεροι αθλούμενοι μπορούν να απολαύσουν μια από τις 3 διαμορφωμένες και πιστοποιημένες διαδρομές στο 5ο ”Olympic Day Run” Greece. Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μπορούν να τρέξουν στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ τα 1,5 χλμ. είναι ”φτιαγμένα” για όλες τις ηλικίες, με τις σχολικές ομάδες να συμμετέχουν δωρεάν στη συγκεκριμένη διαδρομή!

Ισχύουν φυσικά και ομαδικά πακέτα συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να προωθήσουν την έννοια της συλλογικότητας και της συμμετοχής στην άθληση.

”Και εσύ μπορείς…”, είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν  οι διοργανωτές στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις παπούτσια σου και να διασχίσεις παρέα με τους Olympians και τους σπουδαίους αθλητές μας το δρόμο της Ειρήνης και των Ολυμπιακών Αξιών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

Το 5o ”Olympic Day Run” Greece  είναι πιστοποιημένο από την AIMS και πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Προλαβαίνεις να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής παρέας!

Κάνε σήμερα την Εγγραφή σου στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

Παρακάτω είναι ο σύνδεσμος με το τρέιλερ του Αγώνα

https://drive.google.com/file/d/1drV7jzHMBJQl-EhWujkTKobVd89dqJJZ/view

Ζήσε από κοντά την Ολυμπιακή εμπειρία!

Περισσότερες Πληροφορίες:

http://olympicdayrun.gr/ και olympicmuseumthessaloniki.org

 

Κάντε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram και μάθετε πρώτοι τα νέα του επετειακού Ολυμπιακού δρομικού γεγονότος της χώρας!!!

Hashtag: #olympicdayrun

 

INFO:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ: 2310-968531

 

 

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

6 × = 24