Ήπειρος
Τοποθεσία

04/06/2023

Προκήρυξη αγώνων
Γενικά
Ο αθλητικός σύλλογος Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργανώνει αγώνες Τριάθλου, για άνδρες και γυναίκες, την στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
1. Olympic Τρίαθλον που περιλαμβάνει: Κολύμβηση 1.500m / Ποδήλατο 40 Km / Τρέξιμο 10.000m
Ώρα έναρξης: 08.30’
Προσοχή: Στην κατηγορία υπάρχει ομαδική συμμετοχή μέχρι του αριθμού των δεκαπέντε (15) ομάδων, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση συμμετοχής τους.
2. Sprint Τρίαθλον που περιλαμβάνει : Κολύμβηση 750m / Ποδήλατο 20 Km / Τρέξιμο 5.000m.
Ώρα έναρξης: 10.00’
Προσοχή: Στην κατηγορία υπάρχει ομαδική συμμετοχή μέχρι του αριθμού των είκοσι (20) ομάδων για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση συμμετοχής τους.
Γραμματεία:

Οι αγώνες Τριάθλου ξεκινούν με το αγώνισμα της κολύμβησης το οποίο θα διεξαχθεί σε σηματοδοτημένο θαλάσσιο χώρο πίσω από το parking του Ο.Λ.Ηγ, με την υποστήριξη πλωτών μέσων και ναυαγοσωστικής ομάδας.
Ακολουθεί το αγώνισμα ποδηλάτου το οποίο θα ξεκινήσει από το parking, όπου θα βρίσκεται η ζώνη αλλαγής, με ΒΔ κατεύθυνση προς την παραλιακή ζώνη – Δρέπανο – Μακρυγιάλι. Η διαδρομή είναι κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων πλην των αυτοκινήτων συνοδείας, των οχημάτων και των μηχανών της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας με ήπιες υψομετρικές διαφορές και είναι εξ ολοκλήρου σε ασφάλτινο δρόμο.
Οι αγώνες ολοκληρώνονται με το αγώνισμα του δρόμου, που θα αρχίσει από την ζώνη αλλαγής, με ΒΔ κατεύθυνση, τα Πλατάνια, το ΤΕΙ, τον ποδηλατόδρομο και αναστροφή εντός των ορίων του. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται εύκολη σε επίπεδο έδαφος με ασφάλτινη υποδομή.
Ο τερματισμός κάθε αγώνα θα γίνει σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με αψίδα τερματισμού στο χώρο του ΠΑΝΘΕΟΝ.
Τα σχεδιαγράμματα των διαδρομών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας στο Facebook
Οι απονομές θα γίνουν ξεχωριστά, μετά το τέλος κάθε αγώνα.

Ρητή ειδοποίηση: Ουδείς αθλητής και ουδεμία αθλήτρια θα λάβει μέρος στο 4o il Porto Triathon χωρίς να προσκομίσει στη γραμματεία την ιατρική του βεβαίωση ή το θεωρημένο ατομικό δελτίο αθλητή του τριάθλου. Σε κάθε τέτοια περίπτωση η καταβολή του ποσού συμμετοχής δεν επιστρέφεται, θα λαμβάνει όμως τις υπόλοιπες παροχές.

Η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Η υποβολή της, δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων της παρούσης προκήρυξης.

Απαραίτητη είναι η ξεχωριστή αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ του κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος σε ατομικό αγώνισμα και το ονοματεπώνυμο ενός εκ των τριών αθλητών που θα λάβουν μέρος σε ομαδικό αγώνισμα, στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής που θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας

Το κόστος της ατομικής συμμετοχής είναι 30€ και της ομαδικής συμμετοχής 45 € ανεξάρτητα αν συμμετέχουν 2 ή 3 αθλητές- τριες.

Η κατάθεση του ποσού της συμμετοχής πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ενός εκάστου. Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται:

– Συμμετοχή στον αγώνα με ηλεκτρονική ατομική χρονομέτρηση
– Ατομική Ασφάλιση Αθλητή
– Συμμετοχή στο Pasta Party μετά το πέρας του αγώνα
– Aτομικό σακίδιο
– Πλαστικό βραχιολάκι είσοδου στο χώρο των βάσεων ποδηλάτων, οποίος θα φυλάσσεται από Security
– Ατομικό καλαθάκι εναπόθεσης προσωπικών αντικειμένων αθλητών
– Τροφοδοσία με νερά
– Τεχνικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα και χορηγών
– Αναμνηστικό μετάλλιο, Δίπλωμα συμμετοχής
– Ατομικό σάντουιτς, Μπύρα, Μπάρας δημητριακών, μπανάνα κ.α.
– Φωτογραφικό Υλικό αγώνων ( 3 Drones 6 μικροκάμερες, 3 φωτογράφοι)
– Ενημέρωση αποτελεσμάτων με Email

ΟΛΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Για να επικυρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού στην Τράπεζα:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5403088270423
IBAN GR : GR6201724030005403088270423

Πληροφορίες:
Για διευκρινίσεις επί της παρούσης προκήρυξης και μόνο, μπορείται να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: tzovaras.george@gmail.com

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

× 1 = 4