Αττική
Τοποθεσία

12-13/11/2022

ΟΜΑΔΙΚΗ  ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

Αγαπητά Μέλη

Σας γνωρίζουμε ότι από την Δευτέρα 30 Μαϊου αρχίζουν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες  που θα πραγματοποιηθούν στις 12-13 Νοεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας Γραβιάς 9-13 κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη από τις 5μμ μέχρι τις 8μμ. Η προθεσμία των εγγραφών θα λήξει την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση  της ΕΟΣΛΜΑ –Υ το κόστος συμμετοχής για όλα τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου είναι 25 ευρώ ενισχυμένο πακέτο.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι για να πραγματοποιήσετε  εγγραφή με την Ομαδική του ΣΔΥ Αθήνας θα πρέπει να είσαστε ταμειακώς ενήμεροι για το 2022. Λόγω περιορισμού θέσεων οι εγγραφές γίνονται μόνο στα γραφεία μας.

Πληροφορίες κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη από τις 5μμ μέχρι τις 8μμ. στο 210 5245403 τις άλλες ημέρες στο 210 3625168 (σε λογικές ώρες)

Φιλικά

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Στις 13 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί ο 39ος Μαραθώνιος Αθηνών, «ο Αυθεντικός» 2022.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα γίνουν τα 10 χιλιομέτρα.

Ο Μαραθώνιος Αθηνών, “ο Αυθεντικός” δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθηνών, “ο Αυθεντικός” είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Κλείστε τη θέση σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr) και δηλώστε συμμετοχή στο γεγονός της χρονιάς!

Οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχής.

Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.athensauthenticmarathon.gr

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating