Πελοπόννησος
Τοποθεσία

Κυριακή 7/8/2022

 

Η οργανωτική ομάδα του Συνδέσμου των Εν Αττική Λαγκαδινών ανακοινώνει το άνοιγμα των εγγραφών του 3ου “ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ RUN” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στο όμορφο χωριό των Λαγκαδίων Γορτυνίας!

Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα και για να προσφερθεί στους δρομείς η επιθυμητή φροντίδα, οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι οι θέσεις συμμετοχής θα είναι ΜΟΝΟ 300.

Ο αγώνας δρόμου 5χλμ. (ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ) θα λάβει χώρα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου (όλα ασφάλτινα) πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Ο αγώνας trail 11χλμ. (Η ΑΓΙΟΔΟΥΔΕΙΑ) θα λάβει χώρα στις 09.45 το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Το πρώτο χιλιόμετρο θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου, τα επόμενα 6χλμ. στο βουνό πάνω ακριβώς από το χωριό και τα υπόλοιπα στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

Για την συμμετοχή σας στον αγώνα συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ και επιλέξτε τον αγώνα που θέλετε (5χλμ. – ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ, ή 11χλμ. – Η ΑΓΙΟΔΟΥΔΕΙΑ).

1. Βασικό Πακέτο συμμετοχής 5χλμ.: 8€

2. Βασικό Πακέτο συμμετοχής 11χλμ.: 11€

Παροχές βασικού πακέτου συμμετοχής:
– Μετάλλιο
– Δίπλωμα συμμετοχής
– Υδροδοσία, τροφοδοσία (φρούτο)
– Ιατροφαρμακευτική κάλυψη
– Μικρές εκπλήξεις μέσα στο πακέτο του κάθε συμμετέχοντα
– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους αγώνες

 

Επιπλέον, διατίθεται η επιλογή του βασικού πακέτου μαζί με το καπελάκι του αγώνα:

3. Βασικό Πακέτο συμμετοχής + καπέλο σκίαστρο: 5χλμ.: 8€ + 7€ = 15€
4. Βασικό Πακέτο συμμετοχής + καπέλο σκίαστρο: 11χλμ. 11€ + 7€ = 18€

 

Μετακίνηση Δρομέων
Όσοι επιθυμούν μετακίνηση από την Αθήνα ( Μεταξουργείο ) προς Λαγκάδια Αρκαδίας και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας θα χρειαστεί να το δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής με επιπλέον κόστος 5€.
Επειδή θα διατεθεί μόνο ένα λεωφορείο οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας βάση ημερομηνίας υποβολής της φόρμας συμμετοχής στον αγώνα.

Πληρωμή συμμετοχής
Οι καταθέσεις του ποσού συμμετοχής – μετακίνησης του αγώνα μπορούν να γίνουν στην ALPHA BANK ΑΡ. ΛΟΓ. GR4201404150415002002004721

Με αιτιολογία KREKONIAN και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ( Τα έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον Συμμετέχοντα εξ ολοκλήρου )

 

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει σε 4 σημεία:
1. στο λεωφορείο για τον αγώνα σε όσους επιλέξουν την μεταφορά τους με αυτό
2. στην πλατεία του χωριού την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2022 (Ολη την ημερα)
3. στην Εκκίνηση του αγώνα αυστηρά μέχρι της 9.00πμ την ημέρα του αγώνα 7 Αυγούστου 2022
4. στα γραφεία του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών (θα ανακοινωθούν ημέρες και ώρες)

*** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 5χιλ ( στα 11χιλ δεν επιτρεπετε η συμμετοχή κατω 16 ετων ) ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΦΟΣΟΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ (5€) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΕΙΛ ( etsiotra@hotmail.gr) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ ΣΥΝΟΔΟΥ.

** Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα καθώς και η ορθή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων **

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Ελένη Τσιότρα (email: etsiotra@hotmail.gr  Τηλ. 6944470095 )

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: https://forms.gle/kKFuCmiCu4JNgZT37

 

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating