2/10 – 4/10, 30/10 – 1/11, 27/11 – 29/11, 8/1 – 10/1 (2021)

Το Poseidon Running Cup 2020, σε έκδοση “E-Challenge” ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου, θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 2020 και είναι κάτι καινούριο που δεν έχεις ξαναζήσει!

 

Τι είναι?

Πρόκειται για σειρά 4 αγώνων – πρωταθλήματος – που θα γίνουν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών! Με μία μόνο εγγραφή, συμμετεχεις και στους 4 αγώνες! Το τελευταίο ΣΚ κάθε μήνα, πήγαινε μόνος σου ή φτιάξε μία μικρή ομάδα φίλων (πάντα τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας) και κολύμπησε την απόσταση για την οποία έχεις εγγραφεί! Μόλις ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου, ανέβασε το GPX αρχείο του ρολογιού σου στην ειδική πλατφόρμα (λεπτόμερειες θα δίνονται κατόπιν της εγγραφής) και δες που βρίσκεσαι σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, στα live results!

Δεν τα πήγες καλά στην πρώτη προσπαθεια?

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Μέσα στο τριήμερο που διαρκεί ο αγώνας, μπορείς να κάνεις όσες προσπάθειες θέλεις και να ανεβάσεις τον καλύτερό σου χρόνο!

Προσοχή!

Δεν πρόκειται για μία ενέργεια ανταγωνιστική προς τους φυσικούς αγώνες,αφού αν κάποιος πρόκειται να λάβει μέρος σε φυσικό αγώνα το ΣΚ του E-Challenge, μπορεί να ολοκληρώσει και τους 2 αγώνες μαζί, πριν, μετά ή και κατά την διάρκεια του φυσικού αγώνα! 

Ποιος είναι ο στόχος?

Για το 2020, ο στόχος θα είναι ο αθλητής να λάβει μέρος σε όλη την σειρά των αγώνων! Στην τελική κατάταξη θα επιλεγούν οι 3 καλύτεροι χρόνοι (εκ των 4 προσπαθειών)! Μετά και τον τελευταίο αγώνα του 2020, θα γίνουν οι αποστολές των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και θα γίνουν βραβεύσεις overall κατηγοριών, καθώς και ηλικιακών groups:

-18

18-29

30-39

40-49

50-59

60+

 

Ποιες είναι οι ημερομηνίες των αγώνων?

2/10 – 4/10

30/10 – 1/11

27/11 – 29/11

8/1 – 10/1 (2021)

 

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής ανά άθλημα?

Το κόστος συμμετοχής για όλες τις αποστάσεις είναι €25. Στην τιμή περιλαμβάνεται:

 • Συμμετοχή σε 4 virtual αγώνες
 • Μετάλλιο συμμετοχής στον αγώνα
 • Αποστολή μεταλλίου στην διεύθυνση που θα ορίσει ο αθλητής
 • Live results 
 • Υποστήριξη των αθλητών καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων
 • Έπαθλα για τους overall νικητές
 • Έπαθλα για τους age groups νικητές
 • Παρακολούθηση του Live e-event για την απονομή των επάθλων 
 • Δώρα χορηγών

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω?

 • Δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής απόστασης, όταν έχουν πλέον ξεκινήσει οι αγώνες.
 • Οι απόσταση του τρεξίματος, θα πρέπει να είναι ακριβώς η προκαθορισμένη και σίγουρα, οχι μικρότερη αυτής! Αν είναι μικρότερη, δεν θα γίνει δεκτή!
 • Η RaceFinder.gr έχει το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία που λαμβάνει από τους αθλούμενους με δημοσιευμένα αποτελέσματα αγώνων και σε περίπτωση μεγάλων αποκλίσεων (χαμηλότερους χρόνους σε σχέση με την συνήθη επίδοσή του/της) να μην κάνει δεκτούς τους χρόνους, αλλά και να αποκλείει τον αθλούμενο από την διαδικασία του Challenge. Επίσης, θα έχει το δικαίωμα, για συγκεκριμένους χρόνους να ζητήσει την επανάληψη του τρεξίματος σε προκαθορισμένο μέρος, με φυσική παρουσία αθλητή και κριτή. 
 • Η RaceFinder.gr υποστηρίζει το ευ αγωνίζεσθε και ξεκινά την πρόκληση βασιζόμενη στην τιμιότητα των αθλούμενων. Ωστόσο, κρατά το δικαίωμα για κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίων ατόμων και δημοσιοποίηση ονομάτων σε περίπτωση που αποδειχθεί πώς κάποιος αθλούμενος προσπάθησε να εξαπατήσει την διαδικασία, αλλά και τους συναθλούμενούς του – κάτι το οποίο είμαστε περισσότερο από σίγουροι πώς δεν θα συμβεί ποτέ!
 • Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε από τις προκλήσεις, σημαίνει αποδοχή όλων των όρων παραπάνω
Ticket Type Price Cart
Poseidon Running 21km 25.00

Register Now!

Poseidon Running 10km 25.00

Register Now!

Poseidon Running 5km 25.00

Register Now!

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating