Γερμανία
Τοποθεσία

25/6/2022

Γενική ανακοίνωση εκδήλωσης

Η εκκίνηση και ο τερματισμός της κολύμβησης της Βαλτικής Θάλασσας για τα 2,1 χιλιόμετρα θα είναι στην προβλήτα Prerow. Η παραλαβή των εγγράφων εκκίνησης γίνεται και στην προβλήτα. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους κολυμβητές στο Bernsteinweg – αυτό απέχει 900 μέτρα από την προβλήτα. Από την προβλήτα υπάρχουν πολλές υπηρεσίες μεταφοράς για κουρασμένους κολυμβητές πίσω στα αυτοκίνητα. Κάθε κολυμβητής έχει μια ενοικιαζόμενη τουαλέτα στο σετ εκκίνησης, καθώς και ένα κίτρινο σκουφάκι μπάνιου και έναν αναμεταδότη για τον χρονισμό.

Οι υπόλοιποι σωλήνες πρέπει να επιστραφούν στο τελείωμα, εκτός εάν θέλετε να τους κρατήσετε, οπότε μπορούν να αγοραστούν σε μειωμένη τιμή.

Η έναρξη θα γίνει στις 10 π.μ. στα αριστερά της προβλήτας και στη συνέχεια οι κολυμβητές κολυμπούν 2,1 χλμ. σε μια τριγωνική διαδρομή γύρω από την προβλήτα. Ο προορισμός είναι στα δεξιά της προβλήτας, όπου υπάρχει και μια σκηνή στην παραλία όπου μπορείτε να αλλάξετε και να ζεσταθείτε. Στον τερματισμό, οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν μουσική, σάουνα και υδρομασάζ ανάλογα με τις απαιτήσεις του Corona, ποτά και σνακ συσκευασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες Corona. Κάθε τελειωτής παίρνει ένα χειροποίητο πηλό μετάλλιο.

Μόλις οι ενήλικες φτάσουν στη γραμμή τερματισμού, τα παιδιά μπορούν επίσης να ξεκινήσουν και να πεταχτούν με τόλμη σε μια διαδρομή 200 μέτρων στα κύματα της Βαλτικής Θάλασσας κατά μήκος της προβλήτας. Η εκδήλωση διασφαλίζεται από την τοπική ομάδα DLRG Prerow.

8.30 π.μ. – 9.30 π.μ. Είσοδος στη λίστα εκκίνησης ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ!!!

Στο Bernsteinweg, ο χώρος στάθμευσης για τους κολυμβητές είναι δωρεάν.

9.30 π.μ. Εγκαίνια και ενημέρωση 10.00 π.μ.

Έναρξη 10.40 π.μ. Άφιξη των πρώτων κολυμβητών περίπου.

11.30 π.μ. έναρξη της παιδικής κολύμβησης στο Seebrücke περίπου.

12.00 μ.μ. τελετή απονομής ηλικιακές ομάδες Παιδιά: βαθμολογίες απόστασης ανδρών/γυναικών Ενήλικες: ΑΚ 14-24 (στ/μ) – ΑΚ 25-45 (στ/μ) – ΑΚ 46-66 (στ/μ) ΑΚ 67>

FAQ- Οι πιο συχνές ερωτήσεις

Μαγιό – Νέοι Κανόνες!

Δεδομένου ότι είμαστε η εκδήλωση έναρξης της σειράς κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας MV, προσαρμόζουμε τους κανόνες για τα μαγιό μας στις άλλες διοργανώσεις φέτος. Αυτά αντιστοιχούν στους κανόνες για τα μαγιό του DLRG. Βλέπουμε τον εαυτό μας ως ένα μαζικό αθλητικό γεγονός χωρίς επαγγελματικό χαρακτήρα. Θέλουμε να παρακινήσουμε τους συμμετέχοντες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό με απλά μέσα και χωρίς υψηλό επενδυτικό κόστος.

Την ημέρα του αγώνα, ένας διαιτητής θα ελέγξει ότι το εγκεκριμένο μαγιό έχει φορεθεί στη γραμμή τερματισμού. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

Κανόνες ανταγωνισμού

Ξεκινήστε μόνο εάν αισθάνεστε υγιείς και σε φόρμα! Όταν εκδίδονται τα έγγραφα εκκίνησης, πρέπει να προσκομίζεται τεστ κορωνοϊού (όχι παλαιότερο των 24 ωρών) ή κάρτα εμβολιασμού ή έγγραφο ανάρρωσης (είναι δυνατή η παρουσίαση στον ιατρό του αγώνα) Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη το 18ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα του διαγωνισμού πρέπει να υποβάλουν δήλωση συγκατάθεσης από νόμιμο κηδεμόνα κατά την εγγραφή τους.

Κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για την αποθήκευση και την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων και των τιμαλφών. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας. Υπάρχει μια σκηνή και ένας χώρος που είναι προσβάσιμος μόνο στους ανταγωνιστές. Χρησιμοποιεί τις παραδοσιακές μεθόδους θερμικής προστασίας (βαζελίνη, γράσο)

Η ελάχιστη θερμοκρασία νερού για την απελευθέρωση της εκκίνησης είναι 16 βαθμοί Κελσίου. Οι κολυμβητές φορούν το σκουφάκι μπάνιου που εκδίδει ο διοργανωτής, Resttube και έχουν τον αναμεταδότη με τον αριθμό εκκίνησης συνδεδεμένο στο σώμα τους.

Δεν επιτρέπονται τα μαγιό και στολές!

Αν δεν μπορείτε να συνεχίσετε τον διαγωνισμό, δείξτε σηκώνοντας το χέρι σας 

RESTUBES! Ενημερώστε τους γείτονές σας! Ο βασικός κανόνας είναι: “Η ασφάλεια προηγείται της τοποθέτησης!”

Η εκκίνηση γίνεται από το νερό σε περίπου 1 μέτρο βάθος. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο νερό περίπου 5 λεπτά πριν την έναρξη. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ξεκινάμε σε κύματα των 50 για να αποφύγουμε μια μαζική εκκίνηση. Φροντίστε να ξεκινήσετε στο σωστό κύμα. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται με ανάγνωση στους κωδικοποιημένους αριθμούς έναρξης. Η προσπέραση στη λωρίδα τερματισμού δεν επιτρέπεται και θα οδηγήσει σε αποκλεισμό. Η ομάδα του DLRG μπορεί να ζητήσει από τους συμμετέχοντες που είναι ακόμα στο νερό να τα παρατήσουν εάν παραμείνουν πολύ.

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating