Νησιά Αιγαίου
Τοποθεσία

4/06/2023

Ο Δήμος Αλοννήσου προκηρύσσει το Alonissos Challenge 2022 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές. Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στο πανέμορφα τοπία του νησιού των Σποράδων.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων είναι στο Πατητήρι, στο λιμάνι της Αλόννησου και το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 20 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά. Στις 08:00 θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα 20 χλμ. και 10 χλμ., ενώ στις 11:15 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας 600μ. των παιδιών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Επίσης, θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα και τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια στα παιδιά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ ενώ για τον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν. Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

ALONISSOS CHALLENGE λογότυπο

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει το Σάββατο 11/06 (17:00 – 20:00) και την Κυριακή 12/06 από τις 07:00 ώρα από το Alonissos Cafe Corali.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Τον αριθμό  συμμετοχής και παραμάνες
  • Chip χρονομέτρησης
  • Αναμνηστικό T-Shirt του αγώνα
  • Αναμνηστικό μετάλλιο 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.alonissoschallenge.gr/

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε παρέα με σκηνικό τα όμορφα τοπία της Αλοννήσου!

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

− 6 = 1