Αττική
Τοποθεσία

10/10/2021

Καλώς ήλθατε στο Skyrunning.

Καλώς ήρθατε στο ALPAMAYO PRO TrailRace. Ο ιστορικός και πλέον απαιτητικός αγώνας ορεινού τρεξίματος της Αττικής βρίσκεται δυναμικά στην δεύτερη δεκαετία του με την 12η στην σειρά διοργάνωση. Στις διαδρομές του θα ζήσετε την εμπειρία και το κλίμα ενός πραγματικού αγώνα με σκηνικό την εκπληκτική φύση της βορειοανατολικής Πάρνηθας.

TrailRace Original 25Κ Ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος Skyrunning θα δοκιμάσει την στρατηγική αλλά και θα οδηγήσει στα άκρα την φυσική σας κατάσταση. Σταθείτε στην εκκίνηση ανάμεσα σε κορυφαίους δρομείς και αγωνιστείτε σε μια διαδρομή 25km με 1500 μέτρα υψομετρικής σε πολύ τεχνικό τερέν με έντονες αλλαγές.

TrailRace Relay 25Κ Φτιάξτε την ομάδα σας και μοιραστείτε με ένα ακόμη αθλητή τις προκλήσεις της διαδρομής των 25Km αλλάζοντας την σκυτάλη στο ψηλότερο σημείο της στο ορειβατικό καταφύγιο Φλαμπούρι λίγο πριν το μέσο της διαδρομής.

TrailRace Entry 7Κ Δοκιμάστε την τεχνική και την ταχύτητα σας σε μια έξυπνη, πολύ όμορφη και εντυπωσιακή διαδρομή με θεαματικές αλλαγές υψομετρικών που απαιτεί στρατηγική και σας βάζει για τα καλά στο ορεινό τρέξιμο χωρίς να σας εξαντλήσει.

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating