Αττική
Τοποθεσία

13/4/2019

Λάβετε θέσεις… στον «αγώνα» ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την γυναικεία υγεία!

Μετά από τρεις πετυχημένες διεξαγωγές, με συμμετοχές που ξεπέρασαν πέρυσι τους 2.000 Runners & Walkers, το «Endomarch Greece» επιστρέφει στον Πειραιά στις 13 Απριλίου 2019 και μας περιμένει να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να στηρίξουμε την γυναικεία υγεία και να δώσουμε ακόμα μια «μάχη» ενημέρωσης για την άγνωστη & «ύπουλη» γυναικολογική πάθηση της Ενδομητρίωσης!

Endomarch kid <15 ετών0.00

Register Now!

Race Price Register
Endomarch 2,5km walk 5.00

Register Now!

Endormach 10km 5.00

Register Now!

Endomarch 5km 5.00

Register Now!

To “Piraeus NIGHT Run/Walk”, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την AμΚΕ AWARE [Για την ενημέρωση & πρόληψη των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων], στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ENDOMARCH WORLDWIDE. Το Κίνημα, που έχει πλέον εξαπλωθεί σε πάνω από 63 πόλεις-χώρες του κόσμου, αποτελεί μια Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την πάθηση της Ενδομητρίωσης που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ & του ΟΠΑΝ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ] στόχος του Αγώνα δεν είναι η νίκη αλλά η συσπείρωση:   «να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για την Γυναικεία Υγεία! Να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιηθούμε, να ‘σπάσουμε την σιωπή’ για την πάθηση της Ενδομητρίωσης».

Περιοχή                                   ΠΕΙΡΑΙΑΣ  – Στάδιο Καραϊσκάκη

Σημείο Συγκέντρωσης             Εξωτερικός Χώρος (parking) Σταδίου

Ώρα Συγκέντρωσης                 20.00

Αγώνες                                    5χλμ .               10 χλμ.

Περίπατος                                2.5 χλμ.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Αν θέλετε να λάβετε μέρος ως ΟΜΑΔΑ θα πρέπει να γραφτούν όλα τα μέλη της Ομάδας 1-1 Ατομικά! Στο πεδίο της φόρμας που αναγράφει «ΟΜΑΔΑ» μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομα της Ομάδας σας! Με αυτό τον τρόπο θα μαζέψουμε όλες τις συμμετοχές των Μελών, ώστε να μπορέσει να τα παραλάβει ένας Εκπρόσωπος της Ομάδας σας από το σημείο παραλαβής Starter Pack που θα έχετε επιλέξει.

 Αγώνες 5χλμ. & 10χλμ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Οι ανήλικοι δρομείς θα πρέπει να έχουν τη συναίνεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους.

Τα παιδιά μέχρι και 15 ετών που έχουν τη συναίνεση γονέων μπορούν να συμμετέχουν στους Αγώνες Δωρεάν, χωρίς chip χρονομέτρησης. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας), να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν! Το δωρεάν πακέτο συμμετοχής ανηλίκων έως και 15 ετών θα περιλαμβάνει bib number αλλά όχι chip χρονομέτρησης.

Για τον περίπατο: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από 9 ετών και άνω με την ευθύνη και συναίνεση ενός εκ των κηδεμόνων τους.  Τα παιδιά έως και 15 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας) να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν!

Οδηγίες για Συμμετέχοντες, Διαδρομές, Διευκρινίσεις για τα Πακέτα Παραλαβής , Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.endomarch.gr    

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating