Ισπανία
Τοποθεσία

10/07/2022

IRONMAN Vitoria-Gasteiz: Μια καλή εναλλακτική για την Μπαρτσελόνα

Για όλους όσους ανυπομονούσαν να λάβουν μέρος σε ένα IRONMAN στην Ισπανία – ή δεν χορτάσανε μόνο ένα – υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες θέσεις για την έκδοση της 10ης Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Alava. Ως ένας από τους πιο διάσημους αγώνες στη Χερσόνησο, αυτό το τρίαθλο διεξάγεται επίσης σε σχετικά εύκολο έδαφος, όπου μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα και να ορίσετε καλούς χρόνους.

Ξεκινώντας από τη λίμνη Ullibarri-Gamboa, εντός του Landa Provincial Park, η διαδρομή συνεχίζει με το ποδηλατικό τμήμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα καταπράσινα και απαλά τοπία που χαρακτηρίζουν τη Χώρα των Βάσκων, περνώντας ακόμη και από ορισμένα τμήματα του Camino de Santiago. Τέλος, ο μαραθώνιος θα διεξαχθεί εντός του ιστορικού κέντρου της Βιτόρια, όπου η τοπική ατμόσφαιρα –με έναν πληθυσμό έτοιμο να επευφημήσει με πάθος όλους τους αθλητές– είναι ασυναγώνιστη.

Αν και το IRONMAN Vitoria-Gasteiz διεξάγεται το καλοκαίρι, το ήπιο βόρειο κλίμα παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για τον ανταγωνισμό, με μέσες θερμοκρασίες 19°C. Επιπλέον, μετά τον αγώνα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μια πόλη που μετρά σχεδόν χίλια χρόνια και περιέχει σπουδαία μεσαιωνικά, γοτθικά, αναγεννησιακά, νεοκλασικά και σύγχρονα θαύματα.

Δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε η ποιότητα της τοπικής γαστρονομίας, που χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακά παρασκευασμένων προϊόντων, ιδανικά για να απολαύσετε με φίλους ή οικογένεια. Μια ιδανική ευκαιρία να διαγωνιστείτε σε ένα μοναδικό IRONMAN!

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating