Αττική
Τοποθεσία

18/9/2022

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το 3ο Kallithea Half Marathon άνοιξαν!!!

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας, που διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έρχεται για 3η χρονιά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 με μία μοναδικής ομορφιάς διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, που περνά από τον περιβάλλοντα χώρο του ΚΠΙΣΝ αλλά και την Πλατεία Νερού με την Εσπλανάδα της Καλλιθέας.


Αγωνιστικές διαδρομές:

 

•Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ

•Αγώνας Δρόμου 10 χλμ

•Αγώνας Δρόμου 5 χλμ

Σας υπενθυμίζουμε ότι όσοι δρομείς είχατε μεταφέρει τη συμμετοχή σας από πέρσι στο φετινό Kallithea Half Marathon ισχύει κανονικά.

Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Να τονίσουμε, επίσης, ότι ιδιαιτέρως σημαντικό κομμάτι όλων των δρομικών μας αγώνων είναι και ο φιλανθρωπικός τους χαρακτήρας, μιας και μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών αλλά και η συνεργασία μας με το «Όραμα Ελπίδας».

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος διαβεβαιώνει όλους τους δρομείς ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια, σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Εγγραφέςπληροφορίες:

www.kallitheahalf.gr

Social Media:

Facebook: Kallithea Half Marathon 

Instagram: kallitheahalfmarathon 

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!!!

 

Με εκτίμηση,

Το Τμήμα Επικοινωνίας

Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου

Site: www.filkal.gr
E-mail: filathlitikoskallitheas@gmail.com

Στίβος: 210-9578388 και 6984282552

Ρυθμική: 6972426002

Τένις: 6947823719

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating