Νησιά Αιγαίου
Τοποθεσία

11-12/4/2020

Το 1o μεγάλο αθλητικό γεγονός του νησιού για το 2020 πλησιάζει!!

Ετοιμαστείτε να τρέξετε και να ποδηλατήσετε μέσα στα καταπράσινα μονοπάτια του νησιού!!

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

FUN RACE 6χλμ
Η διαδρομή FUN δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες και απαιτήσεις, αφού δεν αποτελείται από τεχνικά κομμάτια.  Απευθύνεται κυρίως σε εφήβους  14-17 αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους.
Θετική Υψομετρική: 135μ.
Κόστος αγώνα: 8 ευρώ
Μπορείτε να δείτε στη διαδρομή εδώ: NMC FUN 6km
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 16,5 χλμ
Πρόκειται για μια γρήγορη και ταυτόχρονα πολύ όμορφη διαδρομή με μέτριας δυσκολίας τεχνικά κομμάτια. Για τα πρώτα 6 χλμ, η διαδρομή είναι ανηφορική, με μέτριες κλίσεις στο μεγαλύτερο μέρος. Η διαδρομή θα περάσει πίσω από τον Δαμαλά και το Δαμαριώνα που είναι και το ψηλότερο σημείο του αγώνα με υψόμετρο 400 μετρα . Από αυτό το σημείο ξεκινάει μια σταδιακή κατηφόρα για 5 χλμ. περνώντας πίσω από το βουνό του Προφήτη Ηλία και διασχίζοντας αρκετά νέα μονοπάτια θα φτάσουν μέχρι το Ναό της Δήμητρας. Αμέσως μετά ξεκινάει και η τελευταία σταδιακή ανηφόρα περίπου 2 χλμ και καταλήγουμε μέσα στο χωριό.
Θετική Υψομετρική: 400μ.
Κόστος αγώνα: 12 ευρώ
Μπορείτε να δείτε στη διαδρομή εδώ: NMC 16,5km
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 33 χλμ
Η διαδρομή των 33 χλμ είναι τύπου circuit , είναι ακριβώς ίδια με τη διαδρομή των 16.5χλμ, με τη διαφορά ότι θα γίνει 2 φορές.Πρόκειται για μια γρήγορη και ταυτόχρονα πολύ όμορφη διαδρομή με μέτριας δυσκολίας τεχνικά κομμάτια. Για τα πρώτα 6 χλμ, η διαδρομή είναι ανηφορική, με μέτριες κλίσεις στο μεγαλύτερο μέρος. Η διαδρομή θα περάσει πίσω από τον Δαμαλά και το Δαμαριώνα που είναι και το ψηλότερο σημείο του αγώνα με υψόμετρο 400 μετρα . Από αυτό το σημείο ξεκινάει μια σταδιακή κατηφόρα για 5 χλμ. περνώντας πίσω από το βουνό του Προφήτη Ηλία και διασχίζοντας αρκετά νέα μονοπάτια θα φτάσουν μέχρι το Ναό της Δήμητρας. Αμέσως μετά ξεκινάει και η τελευταία σταδιακή ανηφόρα περίπου 2 χλμ και καταλήγουμε μέσα στο χωριό.
Θετική Υψομετρική: 800μ.
Κόστος αγώνα: 15 ευρώ

 

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating