Αττική
Τοποθεσία

02/04/2023

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές και όλα είναι έτοιμα για τον αγαπημένο αγώνα ορεινού τρεξίματος της Αττικής.

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» και η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζοντας για 3η συνεχή χρονιά τη δυναμική τους συνεργασία έχουν φροντίσει για έναν αγώνα στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους με θέα όλη την Αττική , που θα συναρπάσει τους εκατοντάδες δρομείς που θα σταθούν στην εκκίνηση και των τριών διαδρομών, 22,5km, 8km και 4km.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αγώνα

 

Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη (Ελαιών 224 και Πανοράματος).

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

 

08:30 – 09:30 Λειτουργία γραμματείας και παραλαβή αριθμών

10:00 Εκκίνηση μεγάλης διαδρομής 22,5km

10:30 Εκκίνηση μικρών διαδρομών 8 & 4 km

14.00 Απονομές Επάθλων

ΠΡΟΣΟΧΗ υποχρεωτικός εξοπλισμός στον αγώνα των 22,5 km. Οι αθλητές υποχρεούνται να φέρουν υδροδοχείο ή ποτήρι νερού.

Διαβάστε τους κανονισμούς του αγώνα,

http://www.pdsodysseas.gr/kanonismoi-poikilo-rocky-mountain

 

Χορηγοί και Υποστηρικτές

 

Στο 9ο Poikilo Rocky Mountain οι δρομείς θα απολαύσουν τη θρεπτική αξία και ενέργεια που προσφέρουν οι μπανάνες F.lli Orsero ενώ το Νερό Ρούβας θα φροντίσει την ενυδάτωση τους και θα βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής για να δροσίσει και να τονώσει όλους τους συμμετέχοντες. Η «Euphoria Meals» θα γεμίσει ενέργεια όλους τους συμμετέχοντες με τα φυτικά σνακ. Χορηγός της διοργάνωσης είναι και η εταιρία E.CO. LIFT που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων. Τα ζαχαροπλαστεία «ΚΑΚΑΛΗΣ» θα προσφέρουν γλυκά κεράσματα τονώνοντας το γλυκαιμικό δείκτη τον αθλητών. Με δυναμικό τρόπο δίπλα στην διοργάνωση βρίσκονται η Plasmet ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Language Academy.

Η ασφάλεια των δρομέων παραμένει πάντα το πρώτο μέλημα των διοργανωτών. Σε ετοιμότητα κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι 2 ασθενοφόρα, 2 γιατροί, 60 περίπου Εθελοντές Διασώστες από τον Ε.Ε.Σ και την Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α και δεκάδες εθελοντές σε σημεία ελέγχου των διαδρομών.

Ο πρόεδρος του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης» και race director του αγώνα Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε « Η ώρα για το 9ο Poikilo Rocky Mountain έφτασε. Τα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους είναι πανέτοιμα για να υποδεχτούν τους εκατοντάδες δρομείς. Με πάθος και αφοσίωση για την ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος, με την Περιφέρεια Αττικής και φέτος στο πλάι μας αλλά και δυνατούς χορηγούς και υποστηρικτές, ετοιμάσαμε για τους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.»

Web: www.pdsodysseas.gr

Fb: Poikilo Rocky Mountain

Instagram: p.d.s_odysseas

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

× 9 = 63