Ένα πρωτάθλημα, για ολόκληρο τον χειμώνα, 4 αγώνες, μόνο €6,50 o καθένας!

 

Τι είναι?

Πρόκειται για σειρά 4 αγώνων – πρωταθλήματος – που θα γίνουν κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών! Με μία μόνο εγγραφή, συμμετέχεις και στους 4 αγώνες! Όποτε επιθυμείς κατά την διάρκεια του challenge, κολύμπησε την απόσταση για την οποία έχεις εγγραφεί! Μόλις ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου, ανέβασε το GPX αρχείο του ρολογιού σου στην ειδική πλατφόρμα (λεπτόμερειες θα δίνονται κατόπιν της εγγραφής) και δες που βρίσκεσαι σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, στα live results!

Δεν τα πήγες καλά στην πρώτη προσπαθεια?

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Μέσα στο τριήμερο που διαρκεί ο αγώνας, μπορείς να κάνεις όσες προσπάθειες θέλεις και να ανεβάσεις τον καλύτερό σου χρόνο!

Προσοχή!

Δεν πρόκειται για μία ενέργεια ανταγωνιστική προς τους φυσικούς αγώνες,αφού αν κάποιος πρόκειται να λάβει μέρος σε φυσικό αγώνα το ΣΚ του E-Challenge, μπορεί να ολοκληρώσει και τους 2 αγώνες μαζί, πριν, μετά ή και κατά την διάρκεια του φυσικού αγώνα! 

Ποιος είναι ο στόχος?

Για το 2022-2023, ο στόχος θα είναι ο αθλητής να λάβει μέρος σε όλη την σειρά των αγώνων! Στην τελική κατάταξη θα επιλεγούν οι 3 καλύτεροι χρόνοι (εκ των 4 προσπαθειών)! Μετά και τον τελευταίο αγώνα του 2023 (Φεβρουάριος), θα γίνουν οι αποστολές των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και θα γίνουν βραβεύσεις overall κατηγοριών, καθώς και ηλικιακών groups:

-18

18-29

30-39

40-49

50-59

60+

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής ανά άθλημα?

Το κόστος συμμετοχής για όλες τις αποστάσεις είναι €6,50/ αγώνα. Στην τιμή περιλαμβάνεται:

 • Συμμετοχή σε 4 virtual αγώνες
 • Μετάλλιο συμμετοχής στον αγώνα
 • Αποστολή μεταλλίου στην διεύθυνση που θα ορίσει ο αθλητής
 • Live results 
 • Υποστήριξη των αθλητών καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων
 • e-Έπαθλα για τους overall νικητές
 • e-Έπαθλα για τους age groups νικητές

Υπάρχει η δυναότητα αγορά του τεχνικού t-shirt (dry fit) μόνο με €10 επιπλέον!

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω?

  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής απόστασης, όταν έχουν ξεκινήσει οι αγώνες.
  • Οι απόσταση της κολύμβησης, θα πρέπει να είναι ακριβώς η προκαθορισμένη και οχι μικρότερη αυτής. Αν είναι μικρότερη, δεν θα γίνει δεκτή.
  • Οι αθλούμενοι μπορούν να λάβουν μέρος με wetsuit ή χωρίς. Δεν θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ (βατροχοπέδιλα, paddles κλπ)
  • Η RaceFinder.gr έχει το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία που λαμβάνει από τους αθλούμενους με δημοσιευμένα αποτελέσματα αγώνων και σε περίπτωση μεγάλων αποκλίσεων (χαμηλότερους χρόνους σε σχέση με την συνήθη επίδοσή του/της) να μην κάνει δεκτούς τους χρόνους, αλλά και να αποκλείει τον αθλούμενο από την διαδικασία του Challenge. Επίσης, θα έχει το δικαίωμα, για συγκεκριμένους χρόνους να ζητήσει την επανάληψη της κολύμβησης σε προκαθορισμένο μέρος, με φυσική παρουσία αθλητή και κριτή. 
  • Η RaceFinder.gr υποστηρίζει το ευ αγωνίζεσθε και ξεκινά την πρόκληση βασιζόμενη στην τιμιότητα των αθλούμενων. Ωστόσο, κρατά το δικαίωμα για κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίων ατόμων και δημοσιοποίηση ονομάτων σε περίπτωση που αποδειχθεί πώς κάποιος αθλούμενος προσπάθησε να εξαπατήσει την διαδικασία, αλλά και τους συναθλούμενούς του – κάτι το οποίο είμαστε περισσότερο από σίγουροι πώς δεν θα συμβεί ποτέ!
  • Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε από τις προκλήσεις, σημαίνει αποδοχή όλων των όρων παραπάνω
Ticket Type Price Cart
1.000m OWS (4 races) 26.00

Register Now!

3.000m OWS (4 races) 26.00

Register Now!

5.000m OWS (4 races) 26.00

Register Now!

OWS dry-fit μπλουζάκι 10.00

Register Now!

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

− 5 = 1