Αττική, Ήπειρος, Θεσσαλία, Θράκη, Κρήτη, Κύπρος, Μακεδονία, Νησιά Αιγαίου, Νησιά Ιονίου, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα
Τοποθεσία

Κάτι καινούριο ήρθε και το φέρνει πρώτη η RaceFinder.gr! Οι προκλήσεις εικονικής πραγματικότητας, απαιτούν αληθινούς αθλούμενους!

 

Τι είναι?

Πρόκειται για πρόκληση αθλούμενων, στην οποία μπορεί να συμμετέχει, όποιος επιθυμεί (άνω των 18 ετών) από όποιο σημείο του κόσμου βρίσκεται! Δεν πρόκειται για μία ενέργεια ανταγωνιστική προς τους πραγματικούς αγώνες, αφού αν κάποιος  πρόκειται να συμμετάσχει σε φυσικό αγώνα την ημέρα της πρόκλησης, μπορεί να το κάνει! Την απόσταση της πρόκλησης μπορεί να την ολοκληρώσει πριν, μετά ή και κατά την διάρκεια του αγώνα του! Το μόνο που χρειάζεται είναι στην συγκεκριμένη ημέρα του μήνα, να κάνει συγκεκριμένη απόσταση!

 

Τι εξοπλισμό χρειάζεται?

Μόνο ένα smartwatch ή ένα app στο κινητό! Καταγράφετε μέσω GPS την δραστηριότητά σας και μας στέλνετε μία φωτογραφία από αυτήν! Εμείς συλλέγουμε τις φωτογραφίες, καταγράφουμε τους χρόνους και κοινοποιούμε την κατάταξη ανά μήνα!

 

Ποιος είναι ο στόχος?

Για το 2020, ο στόχος θα είναι ο κάθε αθλητής να λάβει μέρος σε όλη την σειρά των αγώνων, κάθε μήνα συλλέγοντας και τα 12 μετάλλια! Στο τέλος του 2020, θα γίνουν βραβεύσεις overall κατηγοριών ανά άθλημα, καθώς και ηλικιακών groups:

18-29

30-39

40-49

50-59

60+

 

Πώς παίρνω το μετάλλιο?

Μετά από την ολοκλήρωση του/ των αθλήματος/ αθλημάτων κάθε μήνα και την αποστολή των στοιχείων που αναφέρονται παραπάνω, το μετάλλιο θα αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή.

 

Σε πόσα αθλήματα μπορώ να λάβω μέρος?

Ο κάθε αθλούμενος μπορεί να λάβει μέρος σε όσα αθλήματα επιθυμεί!

 

Ποιες ημέρες γίνονται ποια αθλήματα?

Οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον μήνα, επιθυμεί ο κάθε αθλούμενος:

 • Κολύμβηση πισίνας – Απόσταση 1.500μ
 • Τρέξιμο 5χλμ ή 10χλμ
 • Ποδηλασία 20χλμ
 • Κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης 1χλμ, 2,5χλμ & 5χλμ

 

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής ανά άθλημα?

Το κόστος συμμετοχής για το κάθε άθλημα ορίζεται στα €6/ μήνα. Η τιμή αυτή είναι τελική, με ΦΠΑ. Το κόστος αποστολής των μεταλλίων είναι €2.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω?

 • Δεν υπάρχει η δυνατότητα για όποιον αθλούμενο επιθυμεί να λάβει μέρος στην πρόκληση των 12 μηνών, να αλλάξει αποστάσεις κατά τα διάρκεια του έτους. Πχ αν κάποιος επιλέξει την κολύμβηση των 5χλμ, θα πρέπει να είναι σίγουρος/ρη ότι μπορεί να βγάλει εις πέρας αυτή την κολυμβηση και κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών.
 • Οι αποστάσεις ανά άθλημα, θα πρέπει να είναι ακριβώς την απόσταση της Πρόκλησης – ούτε μέτρο λιγότερο! Αν είναι λιγότερο, δεν θα γίνει δεκτή!
 • Στην περίπτωση της κολύμβησης, οι αθλούμενοι μπορούν να λάβουν μέρος με wetsuit ή χωρίς. Δεν θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες.
 • Η RaceFinder.gr έχει το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία που λαμβάνει από τους αθλούμενους με στοιχεία και δημοσιευμένα αποτελέσματα αγώνων και σε περίπτωση μεγάλων αποκλίσεων (χαμηλότερους χρόνους σε σχέση με την συνήθη επίδοσή του/της) να μην κάνει δεκτούς τους χρόνους, αλλά και να αποκλείει τον αθλούμενο από την διαδικασία του Challenge χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.
 • Η RaceFinder.gr υποστηρίζει το ευ αγωνίζεσθε και ξεκινά την πρόκληση βασιζόμενη στην τιμιότητα των αθλούμενων. Ωστόσο, κρατά το δικαίωμα για κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίων ατόμων και δημοσιοποίηση ονομάτων σε περίπτωση που αποδειχθεί πώς κάποιος αθλούμενος προσπάθησε να εξαπατήσει την διαδικασία, αλλά και τους συναθλούμενούς του – κάτι το οποίο είμαστε περισσότερο από σίγουροι πώς δεν θα συμβεί ποτέ!
 • Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε από τις προκλήσεις, σημαίνει αποδοχή όλων των όρων παραπάνω

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  1. Δέσμευση! Το Cross Training και το γυμναστήριο βεβαίως και λειτουργούν, αλλά το να κάνεις ένα τρέξιμο / μία βόλτα / ένα κολύμπι μερικές φορές μέσα την εβδομάδα είναι σημαντικό. (Η ομορφιά της εικονικής πρόκλησης είναι ότι ο αθλούμενος μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει ή να κάνει χαλαρό κολύμπι!)
  2. Προγραμματίστε τη διαδρομή σας πολύ νωρίτερα από την ημέρα της Πρόκλησης. Σχεδιάστε μια διαδρομή back-up. Βρείτε μια τακτική διαδρομή που είναι μεγάλη, εκτός και αν είστε σε περιορισμένο χρονικό διάστημα και δεν μπορείτε να πάτε πολύ μακριά από το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση η εφεδρική διαδρομή είναι η γειτονιά σας!
  3. Βρείτε έναν φίλο για να τρέξετε / κολυμπήσετε / κάνετε ποδήλατο μαζί. Τα αθλήματα είναι πιο διασκεδαστικά με φίλους. Ακόμα κι αν δεν έχουν εγγραφεί για την Πρόκληση, μπορείτε και πάλι να το κάνετε μαζί τους.
  4. Προγραμματίστε το τρέξιμο / κολύμπι / ποδήλατο. Μπορεί να είναι 8 π.μ. ή 8 μ.μ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει την ώρα για να το κάνετε.
  5. Απολαύστε το! Ο αθλητισμός μπορεί να είναι διασκεδαστικός και οι προκλήσεις επίσης (ή μπορεί να είναι βασανιστήρια.) Μην αφήσετε τις Προκλήσεις να γίνουν βασανιστήρια!

 

*RACEFINDER CHALLENGE ΚΛΗΡΩΣΗ*
Στο τέλος του Φεβρουαρίου θα γίνει αποκλειστική κλήρωση για όλους τους αθλητές της Racefinder που έχουν αγοράσει το πακέτο της ετήσιας συνδρομής! Μην χάσεις την ευκαιρία να κερδίσεις τα εξής προνόμια από την Βιοιατρική:

1ο βραβείο: 1 μέτρηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2 max) και 1 τρισδιάστατη ανάλυση σώματος (Fit3D)

2ο βραβείο : 1 μέτρηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου

3ο βραβείο : 1 τρισδιάστατη ανάλυση σώματος (Fit3D)

 

Ticket Type Price Cart
RF vrtl Κολύμβηση πισίνας 6-μήνες (Δώρο 1 μήνας) 48.00 40.00

Register Now!

RF vrtl Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης 6-μήνες (Δώρο 1 μήνας) 48.00 40.00

Register Now!

RF vrtl Τρέξιμο 6-μήνες (Δώρο 1 μήνας) 48.00 40.00

Register Now!

RF vrtl Ποδηλασία 6-μήνες (Δώρο 1 μήνας) 48.00 40.00

Register Now!

RF vrtl Ποδηλασία 8.00

Register Now!

RF vrtl Τρέξιμο 8.00

Register Now!

RF vrtl Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης 8.00

Register Now!

RF vrtl Κολύμβηση Πισίνας 8.00

Register Now!

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating