Αττική
Τοποθεσία

24/09/2023

Tο πρώτο Ελληνικό Multisport Πρωτάθλημα   

Εκκίνηση για το “The League Experience”, ένα Multisport Πρωτάθλημα διεθνών προδιαγραφών, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στις 22 Μαΐου από την Ανάβυσσο και η ολοκλήρωσή του στις 02 Οκτωβρίου στον Σαρωνικό. 

Τα multisport events περιλαμβάνουν 3 εκδηλώσεις (Άνδρος, Ερέτρια και Σαρωνικός) ενώ τα κολυμβητικά περιλαμβάνουν 4 εκδηλώσεις (Zen, Άνδρος, Ερέτρια και Σαρωνικός).

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα συγκεντρώνουν βαθμούς από τις διοργανώσεις που θα πάρουν μέρος και θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές ή και εκπτώσεις. 

«Η “The League Experience” είναι πλέον πραγματικότητα. Είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ των ανθρώπων του SwimmingClub.gr στους χιλιάδες αθλητές που συμμετείχαν τα 6 τελευταία χρόνια σε αθλητικές μας εκδηλώσεις.  Είναι μια σημαντική ανταμοιβή για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και την τιμή που μας κάνουν, ώστε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα και φέτος παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “The League Experience” και είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να το ξεκινήσουμε φέτος».

Λόγια του Νίκου Σημαντήρα, εκπροσώπου του SwimmingClub.gr και εμπνευστή του “The League Experience” που συνέχισε: 

«Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν ίδιους βαθμούς ανάλογα με τη θέση που κατακτούν από όλους τους αγώνες. Αυτό αποσκοπεί στην ίση αντιμετώπιση όλων, διότι σε κάποιον αθλητή φαίνεται πιο εύκολη η ποδηλατική διαδρομή του Andros Experience (hilly) και σε κάποιον άλλον του Saronic experience (flat). Εκτός του τριάθλου συγκεντρώνουν βαθμούς από την κολύμβηση (4 αγώνες) και το Aquathlon (3 αγώνες). Το πρωτάθλημα αποσκοπεί στο να αυξηθούν οι αγώνες, οι θέσεις που βραβεύονται αλλά και η αύξηση των χρηματικών επάθλων. Είναι κάτι το οποίο θα βιώσουν για πρώτη φορά οι Έλληνες αθλητές και πιστεύουμε ότι θα αγκαλιάσουν την ιδέα όπως ακριβώς την αγκαλιάσαμε και την υιοθετήσαμε και εμείς ως ομάδα». 

Για τους 8 πρώτους της τελικής κατάταξης της “The League Experience” υπάρχουν χρηματικά έπαθλα. Από την 1η εως την 3η θέση τα χρήματα είναι μετρητά, από την 4η έως την 8η είναι σε δωροεπιταγές από τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση πού κάποιος θέλει να γραφτεί στο πρωτάθλημα χωρίς να μπει στην τροχιά της βαθμολογικής διαδικασίας έχεις ως μεγάλο όφελος την έκπτωση αλλά και άλλες διευκολύνσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της “The League Experience”: 

Η έναρξη των εγγραφών θα ξεκινήσει στις 07 Φεβρουαρίου και η λήξη των εγγραφών θα είναι στις 29 Απριλίου 2022, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν το site της ομάδας www.swimmingclub.gr

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

9 × = 54