Μακεδονία
Τοποθεσία

30/4/2023

http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr

Η διοργάνωση Sougliani Trail ενημερώνει πως οι εγγραφές για τους αγώνες Sougliani Trail 25χλμ, Sougliani Path 13χλμ και Sougliani Kids 1 χλμ. και των Εθελοντών, στο site: https://www.fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/.

Εγγραφή Sougliani Trail: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-trail

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι  15 (δέκα πέντε) ευρώ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 15 ευρώ μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass,  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε  στον Πίνακα Συμμετεχόντων. 

Εγγραφή Sougliani Path: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-path

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 12 ευρώ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 12 ευρώ μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass,  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε  στον Πίνακα Συμμετεχόντων. 

Εγγραφές Sougliani Kids: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-kids

Οι εγγραφές για τα παιδιά είναι Δωρεάν. Στον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από 5 ως 12 ετών. (2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016,2017)

Δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών.

Εγγραφή Εθελοντές: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-ethelonton

 

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

6 + 3 =