Αττική
Τοποθεσία

25/6/2023

Tο πρώτο Ελληνικό Multisport Πρωτάθλημα 

Λόγια του Νίκου Σημαντήρα, εκπροσώπου του SwimmingClub.gr και εμπνευστή του “The League Experience” που συνέχισε: 

«Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν ίδιους βαθμούς ανάλογα με τη θέση που κατακτούν από όλους τους αγώνες. Αυτό αποσκοπεί στην ίση αντιμετώπιση όλων, διότι σε κάποιον αθλητή φαίνεται πιο εύκολη η ποδηλατική διαδρομή του Andros Experience (hilly) και σε κάποιον άλλον του Saronic experience (flat). Εκτός του τριάθλου συγκεντρώνουν βαθμούς από την κολύμβηση (4 αγώνες) και το Aquathlon (3 αγώνες). Το πρωτάθλημα αποσκοπεί στο να αυξηθούν οι αγώνες, οι θέσεις που βραβεύονται αλλά και η αύξηση των χρηματικών επάθλων. Είναι κάτι το οποίο θα βιώσουν για πρώτη φορά οι Έλληνες αθλητές και πιστεύουμε ότι θα αγκαλιάσουν την ιδέα όπως ακριβώς την αγκαλιάσαμε και την υιοθετήσαμε και εμείς ως ομάδα». 

Για τους 8 πρώτους της τελικής κατάταξης της “The League Experience” υπάρχουν χρηματικά έπαθλα. Από την 1η εως την 3η θέση τα χρήματα είναι μετρητά, από την 4η έως την 8η είναι σε δωροεπιταγές από τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση πού κάποιος θέλει να γραφτεί στο πρωτάθλημα χωρίς να μπει στην τροχιά της βαθμολογικής διαδικασίας έχεις ως μεγάλο όφελος την έκπτωση αλλά και άλλες διευκολύνσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της “The League Experience”: 

● 22.05.2022 / Ανάβυσσος / Anavyssos Experience  

● 18-19.06.2022 / Άνδρος / Andros Experience 

● 17-18.09.2022 / Ερέτρια / Eretria Experience

● 01-02.10.2022 / Σαρωνικός / Saronic Experience   

Η έναρξη των εγγραφών θα ξεκινήσει στις 07 Φεβρουαρίου και η λήξη των εγγραφών θα είναι στις 29 Απριλίου 2022, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν το site της ομάδας www.swimmingclub.gr

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

55 − 48 =