Μακεδονία
Τοποθεσία

12/11/2023

Σε απόσταση αναπνοής από τη 2η μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας, το Σέιχ Σου, παρέχει μονοπάτια και τοποθεσίες που δεν θα πιστέψετε που βρίσκονται. Ένας αγώνας σχεδιασμένος για να σας κάνει να ξεχάσετε το γειτονικό αστικό τοπίο και να σας κάνει να βυθιστείτε σε μοναδικά μονοπάτια και μαγευτικές διαδρομές. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το Thessaloniki Stage Run. Έναν αγώνα τριών επιπέδων που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11-12 Νοεμβρίου. Οι διαδρομές είναι αποτέλεσμα εκτενούς πειραματισμού και ατελείωτων ωρών προπονήσεων με στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας που θα ικανοποιήσει κάθε επίπεδο αθλούμενου. 

Το TSR δανείζεται τα ονόματα των επιμέρους αγώνων του από τους συνήθης ένοικους του Σέιχ Σου – τη νυκτόβια αλεπού, το υπομονετικό αγριογούρουνο και τα αδέσποτα σκυλιά που συναντάμε δυστυχώς όλο και πιο συχνά στο δάσος.

Για να τελειώσει κάποιος επιτυχώς το Thessalonik Stage Run θα πρέπει να τρέξει και να τερματίσει και τους 3 αγώνες της διοργάνωσης. Παρ’όλα αυτά, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος σε όσους αγώνες αυτοί επιθυμούν. 

Η πρώτη διαδρομή του TSR θα γίνει υπό το φως του φεγγαριού, σε μια εκπληκτική νυχτερινή εμπειρία με κυρίαρχα τα δρομικά στοιχεία, μιας και ο αγώνας θα γίνει κατά 80% σε δασικούς δρόμους, κυρίως για λόγους ασφαλείας. 

Fox Night Trail
? Απόσταση: 15 χλμ
? Θετική Υψομετρική: 500d+
? Tύπος Διαδρομής: 80% δασικός δρόμος
? Ημερομηνία: 10 Νοεμβρίου
? Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 200 άτομα
? Άνοιγμα εγγραφών: 16 Αυγούστου

O 2oς αγώνας της διοργάνωσης, μπορεί να φαίνεται εύκολος στα νούμερα αλλά θα σας εκπλήξει με τις πολλές εναλλαγές κλήσεων και τα άγνωστα μονοπάτια του. 
Αποτελεί φόρο τιμής στο αγριογούρουνο και συγκεκριμένα στην επιμονή, την αντοχή και την προσαρμοστικότητα αυτού του συμπαθέστατου ζώου, στα δύσκολα ορεινά και δασικά εδάφη.

Boar Trail
? Απόσταση: 40 χλμ
? Θετική Υψομετρική: 1500d+
? Tύπος Διαδρομής: 80% μονοπάτια
? Ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου
? Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 200 άτομα
? Άνοιγμα εγγραφών: 16 Αυγούστου

Ο 3ος και τελευταίος αγώνας είναι ένας γρήγορος και ταυτόχρονα απαιτητικός αγώνας 25 χιλιομέτρων, που έρχεται να κλείσει το τριήμερο με το πιο όμορφο και συνάμα δυνατό τρόπο το τριήμερο. Παίρνει το όνομα του από τον ένοικο που θα συναντήσουμε πιο συχνά από κάθε άλλο στο Σέιχ Σου, τον αδέσποτο σκύλο θελοντας να επιστήσει τη προσοχή μας στις ανάγκες αυτών των αγαπημένων τετράποδων. 

Stray Trail
? Απόσταση: 25 χλμ
? Θετική Υψομετρική: 800d+
? Tύπος Διαδρομής: 80% μονοπάτια
? Ημερομηνία: 12 Νοεμβρίου
? Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 200 άτομα
? Άνοιγμα εγγραφών: 16 Αυγούστου

Τo TSR είναι ένας αγώνας επιπέδων που απευθύνεται σε κάθε επίπεδο αθλούμενου λόγω των διαδρομών του, που είναι φιλικές προς τους αρχάριους αλλά απαιτητικές για όποιον αποφασίσει να πιέσει, όπως επίσης και η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους αγώνας επιθυμείτε. 

Οι εγγραφές θα ανοίξουν τη Τετάρτη 16 Αυγούστου. 
Θα παραμείνουν ανοιχτές για κάποιο διάστημα μόνο για όσους τρέξουν ολόκληρο το TSR και αργότερα θα ανοίξουν και για τους υπόλοιπους αγώνες. Για ομαδικές εγγραφές ή άλλες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο run@tsr.gr.

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

× 8 = 24