Θεσσαλία
Τοποθεσία

1/12/2018

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 06:00 το πρωί με αφετηρία την  Πορταριά Πηλίου και το Xenia Palace Portarias, θα δοθεί η εκκίνηση του χειμερινού υπέρ-μαραθωνίου ULTRA TRAIL PELION (UTP). To terrain των 82km περιμένει όλους όσοι επιθυμούν να προκαλέσουν τις δυνάμεις τους, να παρασυρθούν από τους θρύλους του Βουνού Πήλιο και να έρθουν τελικά αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Οι εγγραφές ανοίγουν στις 20 Αυγούστου 2018 και κλείνουν στις 19 Σεπτεμβρίου 2018. Πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείτε να βρείτε στο site της διοργάνωσης www.utp.gr , την σελίδα μας στο facebook  στο email  info@utp.gr.

 

Λίγα λόγια για τον ULTRA TRAIL PELION

O σχεδιασμός της διαδρομής του ULTRA TRAIL PELION, έχει σχεδιαστεί χρόνια πριν, από την αγάπη του Κωνσταντίνου Τσαντού ,o οποίος είναι ο ίδιος  αθλητής των ULTRA με συμμετοχές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Με προσωπική δουλειά και ζήλο διοργανώνει από το 2016, σε συνεργασία με τo γραφείο  Custom Holiday Services έναν μοναδικό αγώνα στην αρχή του χειμώνα αλλά στην εκπνοή της αγωνιστικής χρονιάς, μία γιορτή της μεγάλης παρέας του ULTRA TRAIL και μία υπόσχεση για την νέα χρονιά!

 

Το ULTRA TRAIL PELION  προσφέρει ανεκτίμητη αξία τόσο στην περιοχή που τον φιλοξενεί αλλά και στους συμμετέχοντες – αθλητές που θα βιώσουν την μοναδική παρθένα και αρχέγονη φύση. Τόσο οι αθλητές, τόσο και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν την φιλοξενία της περιοχής και την φροντίδα της ομάδας φίλων και εθελοντών του UTP.

 

Η χειμερινή πρόταση του Πηλίου. Πορταριά 30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2018

 

ULTRA TRAIL PELION team

Custom Holiday Services

Κωνσταντίνος Τσαντός.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating