Αττική
Τοποθεσία

1/11/2020

Η XTERRA είναι μια μεγάλη, διεθνής αθλητική μπράντα, πίσω από την οποία μεγάλες διοργανώσεις Ορεινού Τριάθλου, Ορεινού τρεξίματος και Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερο χρώμα και την κουλτούρα της δράσης στη φύση.

Η Ανοικτή Θάλασσα είναι ένα εξαιρετικό αθλητικό τερέν για την ανάδειξη του ταλέντου της κολύμβησης, πέραν των κολυμβητηρίων, σε μια χώρα που η θάλασσα είναι το στοιχείο της! Η XTERRA Greece, ενστερνίζεται απόλυτα το απόφθεγμα: “Η Ελλάς δεν είναι ξηρά.. είναι θάλασσα που αγκαλιάζει την ξηρά!”

Ο μεγάλος κολυμβητικός αγώνας της XTERRA Greece, είναι η τελευταία θερινή συνάντηση κολυμβητών στη θάλασσα κάθε χρόνο και πραγματοποιείται στο ξεκίνημα του Νοέμβρη, σε πλαζ της ακτογραμμής των νοτίων προαστίων της Αττικής. Φέτος, για δεύτερη χρονιά, η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της οργανωμένης Πλαζ Bάρκιζας – Yabanaki!

Η κολυμβητική διοργάνωση της XTERRA Greece που ξεκίνησε το 2013, έδωσε στις κολυμβητικές διοργανώσεις μια νέα διάσταση, με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο κολυμβητικό αγώνα της χρονιάς, πρότυπο αναφοράς με αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό.

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν αποδεδειγμένα (ιατρικώς) καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη συναίνεση γονέων – κηδεμόνων τους. Οι κάτω των 16 ετών έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη μικρή απόσταση των 1000 μέτρων ή τον παιδικό αγώνα.

– 100 & 200 METERS KIDS RACE
– 1,000 METERS
– 2,500 METERS
– 5,000 METERS

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating