Ήπειρος
Τοποθεσία

22/07/2023

Τα τοξωτά γεφύρια, το εντυπωσιακό φαράγγι του Βίκου και η επιβλητική οροσειρά της Τύμφης, θα υποδεχτούν από 22/7/2023, εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο “12ο Zagori Mountain Running” , την κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος της χώρας!

Οι εγγραφές για τους τέσσερις αγώνες θα αναρτηθούν στο επίσημο site της διοργάνωσης www.zagorirace.gr καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

Η διοργανώτρια εταιρία “My Adventure”, υπόσχεται να προσφέρει και φέτος, ένα αγωνιστικό διήμερο αντάξιο των προσδοκιών συμμετεχόντων κι επισκεπτών. Θα υπάρξουν επίσης διαφοροποιήσεις σε όλα τα αγωνιστικά πρωτόκολλα, για τις οποίες θα ενημερώσουμε αναλυτικά με νέες ανακοινώσεις,  ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης και της ανοδικής πορείας της Διοργάνωσης!

Ο αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων στους δύο μεγάλους αγώνες καθορίζεται ως εξής:

 

• TeRA 80km: 250

• Marathon+ 44km: 350

• Half Marathon 21km: 500

• Entry Race 10km:  500

Ευελπιστούμε, πως μετά από δύο δύσκολα χρόνια που βιώσαμε όλοι τις επιπτώσεις της πανδημίας, θα μπορέσουμε να είμαστε πλέον ασφαλείς για να χαρούμε τη συμμετοχή μας στην μεγαλύτερη γιορτή του ορεινού αθλητισμού!

Δήλωσε συμμετοχή στον αγώνα που θες και ετοιμάσου να απολαύσεις τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας…τρέχοντας 

Εγγραφές: https://www.zagorirace.gr/registration/
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.zagorirace.gr

 

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

92 − 83 =