Ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης εγγραφών

Οι εγγραφές είναι εύκολα διαχειρίσιμες, μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης εγγραφών! Όλες οι εγγραφές και τα έσοδα είναι άμεσα διαθέσιμα, χωρίς την σπατάλη ατελειώτων ωρών ή/ και χρημάτων. Η πλατφόρμα μας αναπτύχθηκε, όχι μόνο για την διαχείριση των εγγραφών, αλλά και για να δίνει ό,τι πληροφορίες χρειάζεται ο κάθε διοργανωτής, μέσω του πλήρως παραμετροποιήσιμου συστήματος, βάσει των αναγκών της κάθε διοργάνωσης.

Σίγουρα θέλετε να ξέρετε την τιμή!

Η καλύτερη πληροφορία που θα μπορούσαμε να σας δώσουμε, είναι… η τιμή! Από μόνο €0,90/ εγγραφή, θα έχετε όλες τις εγγραφές διαθέσιμες, εύκολα και χωρίς κόπο!

Υπηρεσίες διαφήμισης

Αφήστε την διαφήμιση πάνω μας! Με περισσότερους από 10.000 εγγεγραμένους χρήστες στην RaceFinder.gr και πάνω από 10.000 likes στην σελίδα μας στο FB (RaceFinder.gr Consulting). 

Η διαφήμιση είναι απλή, όταν διαχειρίζεται από άτομα που έχουν τις γνώσεις. Εμείς γνωρίζουμε, έχουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να προσεγγίσουμε κόσμο για κάθε είδους event! 

Όλα στις υπηρεσίες σας!

Πάλι αναρωτιέστε για την τιμή? Είναι δωρεάν!

Αν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα των εγγραφών της RaceFinder.gr, όταν κερδίζετε εσείς, κερδίζουμε κι εμείς! Για αυτό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχετε όσο περισσότερες εγγραφές γίνεται! Το μόνο δίκαιο λοιπόν είναι να διαφημίσουμε την διοργάνωσή σας, δωρεάν!

Διοργάνωσεις events

Θέλετε να δημιουργήσετε μία διοργάνωση και δεν ξέρετε από πού και πώς να ξεκινήσετε? Αφήστε μας να το κάνουμε εμείς για εσάς! Η διοργάνωση θα παρεμείνει δική σας και η RaceFinder δεν θα φαίνεται πουθενά, αν αυτό επιθυμείτε! Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε δήμους, κοινότητες, εταιρείες κλπ.

Εμπειρία ή Γνώση?

Όταν η εμπειρία και η γνώση συνυπάρχουν, τότε μπορούν να φέρουν μόνο επιτυχίες! Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος σκέψης και έχουμε και τα δύο! 

Εκπαίδευση

Αυτό που μετράει, είναι το πόσο καλός θέλεις να γίνεις!

Αν χρειάζεστε εκπαίδευση, για εσάς ή το προσωπικό σας, πάνω σε θέματα εξυπηρέτησης (customer service) και ικανοποίησης (customer satisfaction) ή για το πώς χειριζόμαστε μία δύσκολη κατάσταση (critical situation handling), η 10ετής εμπειρία μας στις εκπαιδεύσεις ενηλίκων, είναι σίγουρα ότι χρειάζεστε!  

Στην RaceFinder.gr μπορούμε να αναλάβουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας. Κάποιες φορές, μία καλή εκπαίδευση, είναι το μοναδικό που χρειάζεται για να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό

Εικονικοί αγώνες

Πιστεύετε στην εικονική πραγματικότητα?

Λίγο καιρό πριν, ήμασταν όλοι σκεπτικοί. Σήμερα, ξέρουμε πώς να το κάνουμε και να το κάνουμε σωστά! Προσφέροντας ζωντανά αποτελέσματα και κατάταξη, διαθέτουμε ανταγωνισμό αντίστοιχο με εκείνο, ενός φυσικού αγώνα. 

Οι εικονικοί αγώνες, ήρθαν για να μείνουν! Δεν παίζει ρόλο αν θα διεξαχθεί ο φυσικός αγώνας ή όχι.  Οι εικονικοί αγώνες, μπορούν να συνυπάρχουν με τους φυσικούς και να δώσετε μία δυνατότητα στα άτομα που δεν μπορούν να ταξιδέψουν για να βρεθούν στον αγώνα σας, να λάβουν μέρος από όπου κι αν βρίσκονται!

Αθλητικά camps

Το έχετε δοκιμάσει?

Ένα αθλητικό camp στο μέρος που θα διεξαχθεί μία διοργάνωση, ή σε ένα σημείο που είναι κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σε πολλά άτομα, είναι η πιο εύκολη διαφήμιση για την διοργάνωσή σας! 

Ένα αθλητικό camp στο μέρος που θα πραγματοποιηθεί μία διοργάνωση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσεις αθλητές… Ένα αθλητικό camp σε ένα κεντρικό σημείο, όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν,  είναι η καλύτερη – δωρεάν – διαφήμιση που μπορεί να έχει μία διοργάνωση!

Άφησε τους ειδικους, να το οργανώσουν!

Εργομετρικές - Ιατρικές - Διατροφολογικές υπηρεσίες

Κάπως έτσι, είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών!

Προσφέροντας τις καλύτερες και κυρίως ολοκληρωμένες υπηρεσίες, μπορεί να σας διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό! Επωφεληθείτε από την συνεργασία της RaceFinder.gr που αφορά σε εργομετρικές, ιατρικές και διατροφολογικές υπηρεσίες! 

Στην RaceFinder.gr τιμούμε όλους όσους μας εμπιστεύονται. Είτε αθλητές είτε διοργανωτές, είναι όλοι ισότιμοι! Όλοι έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Για αυτόν τον λόγο, συνεργαστήκαμε με τον μεγαλύτερο ιατροφαρμακευτικό όμιλο στην Ελλάδα, με τον όμιλο της Βιοϊατρικής! Μέσω της Βιοϊατρικής προσφέρουμε υπηρεσίες, εργομετρικές, ιατρικές και διατροφολογικές, τις οποίες μπορούν με την σειρά τους να προσφέρουν οι διοργανωτές στο κοινό τους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν παρουσίαση των υπηρεσιών μας!

    What is 3 x 2 ?