Υπηρεσίες από την RaceFinder.gr σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρική

Υπηρεσίες υγείας

Διασφαλίστε την καλή σας υγεία!

Κάντε εξετάσεις και διασφαλίστε ότι είστε σε μία καλή κατάσταση! Η RaceFinder.gr εξασφάλισε τις καλύτερες τιμές για εσάς!

Διατροφολογικές υπηρεσίες

Ατομικό διατροφολογικό πρόγραμμα

Οι ειδικοί από την Βιοϊατρική+, θα φτιάξουν το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής, βάσει των δικών σου αναγκών!

Υπηρεσίες εργομετρικού

Ποιο είναι το αναερόβιο κατώφλι;

Αυτό και πολλές άλλες πληροφορίες, μπορείς να τις έχεις μόνο από ένα εργομετρικό τεστ!                       

Υπηρεσίες υγείας

Young male psysician with patient measuring blood pressure

Ελέξγτε την υγεία σας συστηματικά. Είναι ζωτικής σημασίας και δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αν αθλούμαστε ή όχι. Με την συνεργασία μας με τον Όμιλο Βιοιατρική, εξασφαλίσαμε τις καλύτερες τιμές για τις εξετάσεις του ενός οργάνου, του οποίου η υγεία είναι απαραίτητη για τις αθλητικές μας επιδόσεις, αντοχή και μακροζωία – της καρδιάς μας.

Όλες οι υπηρεσίες απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται ή μπορούν να προσφερθούν ως δώρο στους αγαπημένους μας!

Διατροφολογικές υπηρεσίες

Smiling couple spending time together in the kitchen at home

Ένα διατροφολογικό πλάνο, σύμφωνα με τις συνήθειές, τα γούστα μας και την δραστηριότητά μας, επιβάλλεται αν θέλουμε το ευ ζην να είναι τρόπος ζωής! 

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και το έμπειρο προσωπικό του Διατροφολογικού Εργομετρικού Κέντρου Bioiatriki+, θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές, παίρνοντας σαν δώρο τις αιματολογικές εξετάσεις Biomed Nutri

Λεπτομέρειες για τις εξετάσεις BIOMED NUTRI

Υπηρεσίες εργομετρικού

ALX_3757

Ο Όμιλος Βιοιατρική, μέσω του Διατροφολογικού Εργομετρικού Κέντρου Bioiatriki+ , αναβάθμισε τις υπηρεσίες του, συνδυάζοντας διατροφική υποστήριξη και εργομετρικές υπηρεσίες για όλους, αλλά και ειδικά για αθλητές, με στόχο την προώθηση μιας ολιστικής προσέγγισης για τον έλεγχο της υγείας και τελικά μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Όλες οι εργομετρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στοχεύουν στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και της ευεξίας