Η διατροφή βάσει συγκεκριμένης ανάλυσης σώματος και αναγκών από ειδικούς είναι η νο.1 προτεραιότητα, για όλους όσους θέλουν να έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ενέργεια, ένα όμορφο σώμα, αλλά και τόσα άλλα πράγματα που συνδέονται με την διατροφή! 

Για αυτόν τον λόγο, διασφαλίσαμε μέσω της Bioiatriki+, υπηρεσίες διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας μας και όχι μόνο σε αθλητές! 

Ο όμιλος Βιοιατρική, πάντα προσέφερε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Η ΤΑΝΙΤΑ, είναι ένα από αυτά και στο Διατροφολογικό Εργομετρικό Κέντρο Bioiatriki+ χρησιμοποιείται για την λεπτομερή ανάλυση σώματος. 

Η διατροφή παίζει επίσης ένα ζωτικό ρόλο, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας! Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να τρώμε πάντα τις σωστές τροφές ή ίσως και να μην ξέρουμε ποιες είναι οι σωστές τροφές! Στην Bioiatriki+, οι ειδικοί φτιάχνουν διατροφικά πλάνα, βασισμένα επάνω στις μοναδικές ανάγκες του κάθε ατόμου, αλλά και στα γευστικά του γούστα! Με αυτό τον τρόπο, μαθαίνουμε να τρώμε σωστά και υιοθετούμε καλές συνήθειες, τις οποίες θα έχουμε και μετά το τέλος των συνεδριών μας με τους ειδικούς! 

Με κάθε αγορά πακέτου, 3 επισκέψεων ή περισσότερων, δώρο ο ειδικός αιματολογικός έλεγχος ΒΙΟΜΕD NUTRI. Δείτε αναλυτικά τις εξετάσεις που συμπεριλαμβάνονται πατώντας εδώ.

Εντός 24 ωρών από την αγορά οποιοδήποτε πακέτου, θα λάβετε απαντητικό email το οποίο θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα έγγραφα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να τα προσκομίσετε στην ρεσεψιον του Ομίλου Βιοιατρική.

Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή για εσάς:

Επιλογή πακέτου Τελική τιμή Αγορά
Ανάλυση σύστασης σώματος / Λιπομέτρηση με TANITA 19.00

ΑΓΟΡΑ

1 Λιπομέτρηση με TANITA + 1 Εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο 35.00

ΑΓΟΡΑ

3 Λιπομέτρησεις με TANITA + 3 Εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα 105.00

ΑΓΟΡΑ

4 Λιπομέτρησεις με TANITA + 4 Εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα 130.00

ΑΓΟΡΑ

6 Λιπομέτρησεις με TANITA + 6 Εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα 150.00

 ΑΓΟΡΑ

RACE REVIEWS

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating

2 + 8 =