13-14/9/2025
Ticket Type | Price | Cart |
---|---|---|
Triple league - Triathlon με μπλουζάκι | 45.00€ | |
Triple League Triathlon - χωρίς μπλουζάκι | 40.00€ | |
Triple League Aquathlon - με μπλουζάκι | 30.00€ | |
Triple League Aquathlon - χωρίς μπλουζάκι | 25.00€ | |
T.L Combo Triathlon + Aquathlon με μπλουζάκι | 55.00€ | |
T.L Combo Triathlon + Aquathlon χωρίς μπλουζάκι | 50.00€ | |
Triple League kids (up to 16 Y.O) | 0.00€ | |
Εθελοντές | 0.00€ | |
5k Running no t-shirt | 10.00€ | |
5k Running | 15.00€ | |
1k Kids Run (up to 16 years old) | 0.00€ |
Ο σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει αθλητικό διήμερο στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2025.
Αγώνας 5 χιλιομέτρων στο Parking των εγκαταστάσεως του ΟΑΚΑ Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 19:00.
Αγώνας Τριάθλου Tripletri Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 8:00πμ.
Σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α.
Δηλώσεις συμμετοχής https://racefinder.gr
Ένας ιδιαίτερος ξεχωριστός και μοναδικός αγώνας τόσο από πλευράς τρόπου διεξαγωγής καθώς το κολύμπι θα γίνει στην πισίνα το ποδηλατικό τμήμα στο πάρκινγκ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπως και το τρέξιμο.
Ο αγώνας όμως ξεχωρίζει για ένα ακόμα σημαντικό λόγο.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ.
Πληροφορίες για τον αγώνα και για τις δράσεις του συλλόγου https://www.ionasoaka.gr/, Instagram: Ionas2007 &ionas.events TikTok: ionas2007
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRIPLETRI
To Tripletri είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας σε διεξαγωγή τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για αυτούς που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Οι θεατές φίλοι του αθλήματος και των αθλητών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αγώνα περισσότερο από άλλους συνηθισμένους αγώνες τριάθλου γιατί οι αθλητές θα περνούν αρκετές φορές μπροστά από το σημείο εκκίνησης.
Είναι μια πρωτότυπη διεξαγωγή αγώνα τριάθλου σε 3 σκέλη.
To κολύμπι εκτελείται στο ανοικτό κολυμβητήριο Π10 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ .
Το σκέλος του ποδηλάτου σε τεχνική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου στο Parking όπως και το τρέξιμο.
Στη φετινή διοργάνωση προστέθηκε άλλη μια απόσταση.
Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ENDURANCE:
Η νέα απόσταση εκτελείται με την κλασική σειρά των αθλητών κολύμπι-ποδήλατο-τρέξιμο, σε συνεχή ροή τριών επαναλήψεων.
Κολύμβηση 300m ποδήλατο 4.5km και τρέξιμο 1.200m επί 3 φορές.
Ο τερματισμός με την ολοκλήρωση του τρίτου σκέλους.
RELAY στην απόσταση ENDURANCE:
Relay 1:
Οι ομάδες μπορούν να διαμορφωθούν με τον κάθε συμμετέχοντα να αγωνίζεται στο κάθε αγώνισμα ξεχωριστά ( ο αθλητής που θα λάβει μέρος στην κολύμβηση θα κολυμπήσει τρεις φορές τα τριακόσια μέτρα και θα κάνει την αλλαγή με τον αθλητή του τρεξίματος.
Relay 2:
Οι ομάδες στο αγώνισμα αυτό θα έχει δυνατότητα ο κάθε αθλητής να ολοκληρώσει το ένα σκέλος και να αλλάξει με τον επόμενο αθλητή που θα πραγματοποιήσει το επόμενο σκέλος.
Οι αποστάσεις της ομαδικής συμμετοχής είναι:
Κολύμβηση 300μέτρα ποδήλατο 4.5μέτρα και τρέξιμο 1.20μέτρα επί 3 φορές.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ SPRINT:
Στο 1ο σκέλος οι αθλητές θα ξεκινήσουν τον αγώνα με την κανονική σειρά των τριών αθλημάτων του τριάθλου. Κολύμβηση 150μέτρα – ποδήλατο 3600μέτρα–τρέξιμο 1200μέτρα.
Στο 2ο σκέλος και μετά να γίνονται με από ξεκούραση 10 λεπτών από τον τερματισμό του πρώτου οι αθλητές θα εκκινήσουν τον αγώνα ξανά, όλοι μαζί με τα αθλήματα αντίστροφη φορά. Τρέξιμο – Ποδήλατο – κολύμβηση.
Στο 3ο σκέλος οι αθλητές θα ξεκουραστούν όλοι 10 λεπτά και θα εκκινήσουν με τη χρονική σειρά που τερμάτισαν με ποδηλασία – κολύμβηση – τρέξιμο.
Η σειρά τερματισμού στο 3ο σκέλος καθορίζει και την κατάταξη.
AQUATHLON:
Το Aquathlon εξελίσσετε σε τρία σκέλη με την εξής σειρά:
200 μέτρα κολύμπι – 1.200 μέτρα τρέξιμο x3.
Παιδικό Aquathlon
100 μέτρα κολύμπι – 600 μέτρα τρέξιμο x3.
Βασική προϋπόθεση οι αθλητές που θα λάβουν μέρος να έχουν κανονικό ποδήλατο (κούρσα) και όχι τριαθλητικό ή χρονομέτρου.
Το σύνολο των αθλητών που θα λάβουν μέρος δεν μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 26 αθλητών ανά εκκίνηση .
Το link για τις εγγραφές σας είναι το παρακάτω:
Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες Άνδρες: 16 – 44, 45 – 59, 60+. Γυναίκες 16 – 44, 45+. Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε 2 ξεχωριστές εκκινήσεις μετά το πέρας των τριών σκελών της κάθε κατηγορίας. Θα ακολουθεί βράβευση των τριών πρώτων κάθε 10ετίας.
To κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 45 ευρώ με μπλουζάκι μακό του συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ και στα 40 ευρώ η απλή συμμετοχή.
Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα Aquathlon είναι 30 ευρώ με μπλουζάκι μακό του συλλόγου Ιωνάς και στα 25 ευρώ η απλή συμμετοχή.
Το κόστος συμμετοχής combo για τον αγώνα Τριάθλου και τον αγώνα Aquathlon είναι 50 ευρώ με μπλουζάκι μακό του συλλόγου Ιωνάς.
Kids Aquathlon δωρεάν συμμετοχή.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των στόχων του συλλόγου Ιωνάς.
Γραμματεία & παραλαβή Race Pack:
16:00-21:00 Σαββατο 13 σεπτεμβριου 2025
7:45-14:30 κυριακη 14 σεπτεμβριου 2025
Όροι και προϋποθέσεις:
Απαραίτητη ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή’ καρδιολόγο ιατρο.
EΚΚΙΝΗΣΕΙΣ:
9:00 Κατηγορία 16 – 44 Ελίτ
10:30 Aquathlon – Kids Aquathlon
11:30 Κατηγορία Γυναικών (Ανοικτή Ηλικιακή Κατηγορία)
13:00 Κατηγορία 45+
Οι απονομές θα πραγματοποιούνται μετά τη λήξη κάθε κατηγορίας. Θα βραβεύονται οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας και ο πρώτος κάθε ηλικιακής κατηγορίας (16-34, 35-44, 45-54, 55+).
Για τον αγώνα Kids Aquathlon όλα τα παιδιά θα βραβευθούν ανεξαρτήτως ηλικίας.
Τα έπαθλα και τα αναμνηστικά του αγώνα θα σχεδιαστούν και θα κατασκευαστούν από τον Δημήτριο Λίτσιο Dimelcut.
Την κάλυψη του αγώνα με ασθενοφόρο θα χορηγήσει το ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Τη φύλαξη του χώρου έχει αναλάβει η εταιρεία ARGOS SECURITY .
ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
16-34, 35-44, 45-54, 55+
ΑΓΩΝΑΣ AQUATHLON ΜΙΚΤΟΣ
- Αγώνας AQUATHLON μικτός ανδρών γυναικών και νέων αθλητών ανάλογα με τον αριθμό συμμέτοχων.
- Οι αποστάσεις και οι κατηγορίες θα έχουν ως εξής:
- Νέοι αθλητές κάτω των 16 παιδικός αγώνας (70 κολύμπι 400 τρέξιμο 2 φορές στη σειρά.)
- Αθλητές άνω των 16 γυναίκες άνδρες (150 κολύμπι 600 τρέξιμο 3 φορές στη σειρά)
Στο Aquathlon θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ και ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ
H κολύμβηση θα γίνεται στην Π10 δίπλα από το πάρκινγκ του κλειστού κολυμβητηρίου. 150 μέτρα κολύμβησης 2 στροφές.
Στην πισίνα θα αφαιρεθούν οι διαδρομές και θα τοποθετηθούν σημαδούρες και οι αθλητές θα κολυμπήσουν 2 στροφές 75 μέτρων. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν με μαζική εκκίνηση.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν διαγράφονται οι διαδρομές της ποδηλασίας και του τρεξίματος.
ΠΟΔΗΛΑΤΟ
Απόσταση 3600 μέτρα η διαδρομή επαναλαμβάνεται 3 φορές.
ΤΡΕΞΙΜΟ
Απόσταση 1200 μέτρα η διαδρομή θα επαναλαμβάνεται 2 φορές.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗΣ
Οι αθλητές και οι χορηγοί θα εισέρχονται από την είσοδο ΄Δ επί της Σπύρου Λούη όπου θα υπάρχει χώρος στάθμευσης.
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα δίνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου:
Facebook – σελίδα: Ιωνάς Ionas 2007
Instagram: ionas2007 και triplleague
e-mail: ionaraces@gmail.com
RACE REVIEWS
There are no reviews yet.
Leave a Review