ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PILABOX TRAIL RACE 2019

Ο πολυχώρος PILABOX-PILABAR προκηρύσσει τον αγώνα 9th PILABOX TRAIL RACE 2019

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 για 9η συνεχή χρονιά και ώρα 10:00 π.μ.

O αγώνας θα γίνει σε ορεινό τερέν, στο βουνό Πεντέλη (Λ. Διονύσου και Ασωμάτων, Παλαιά Πεντέλη). ΤΡΕΞΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας μικρός αγώνας 6 km για όλους και ένας μεγαλύτερος 10 km για τους πιο έμπειρους φίλους του ορεινού τρεξίματος. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νίκο Ραπτόπουλο.

Προσοχή : Για πρώτη φορά φέτος ο μικρός αγώνας των 4 km αλλάζει και γίνεται 6 km για να περάσουν όλοι οι δρομείς από το Ιερό των Αγίων Ασωμάτων και να απολαύσουν τη μοναδική θέα.

Οι εγγραφές άνοιξαν. Στη σελίδα μας www.pilabox.com , θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τις διαδρομές, καθώς και νέα για την εξέλιξη της πορείας του PILABOX TRAIL RACE, από την εμφάνισή του το 2011 έως και το 2018 που έφτασε τις 350 συμμετοχές.

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 6 km θα είναι 12ευρώ & για τον αγώνα των 10 km θα είναι 15ευρώ.

Παροχές:

Φέτος και για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με την εταιρία Race Finder, η οποία παρέχει στους δρομείς τη δυνατότητα της άμεσης καταβολής του αντιτίμου μέσω κάρτας με ένα μόνο κλικ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση (bib number) με ενδιάμεση μέτρηση, τεχνικό buff, ανάγλυφο μετάλλιο, pasta party, τα γνωστά μας pokebowls ως γεύμα αποκατάστασης, Dj live set, photobooth, απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους και όπως πάντα ΄΄pita΄΄ για τη νέα χρονιά και πολλά δωράκια εκπλήξεις από τους δωροθέτες μας!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 να περάσουμε ένα super αγωνιστικό πρωινό γεμάτο τρέξιμο αλλά και διασκέδαση.

Με εκτίμηση,

Νίκος Ραπτόπουλος

Τηλ.επικοινωνίας: 210 6615758, 6947817103

About Author

client-photo-1
Ioanna Kallimachou

Comments

Leave a Reply

87 − = 85